Renault 19 1.4 TR Europa
Re: Renault 19 1.4 TR Europa
porin
pa bi mogl kresnt... drgač pa zanimiv avtek
upam da poštimaš use njene tegobe 
Smo porivali, pa je vžgala... Takoj, ko sem stisnil gas, da bi speljal, pa spet crknila. Sej zdej razmišljam, da bi nov akku nabavil, da se brez sekiranja pripeljem do Sežane in v miru zrihtam. Je pa že včeraj padla ideja o drugem avtu in sva šla z Majo že v akcijo. Bomo videli, kaj se bo izcimilo. Potem pa ta akku dam mami, ker njen itak ne bo preživel zime 
Renault Laguna Grandtour Dynamique Lux 1,9 dCi + Renault Clio II Storia 1.2 16V + Renault 4 GTL Gordini to-be + EX Renault Clio 1 1.2 RT + EX Renault 19 1,4 TR Europa
Vsi z veseljem servisirani pri Astilbi!
Predno bos peljal povej, da odmontiram havbo
. Zgleda lepa... Ce velja sporoci na PM, pa se ceno povej
Lp
Lp
Aja pa rabim se plastiko preko akumulatorja in pokrove zvocnikov, aja pa napise zadaj na havbi
Lp
Lp
Se bomo zmenili, če bo šla;) Plastike od akku-ja tudi jst nimam, pokrove zvočnikov pa samo male na armaturki. Na vratih nima predvideno za zvočnike.
Drgač sem pa nabavil nov akku in 19ka je vžgala v prvo. Sem jo potem ugasnil in malo kasneje... Ni več prižgala. Bom videl, kaj bo jutri, avta zdej nimam pri sebi. Upam, da je res "samo" tista cev pri motorju. Kako to sploh zgleda, da pobrskam po garaži za kak nadomestek?
Drgač sem pa nabavil nov akku in 19ka je vžgala v prvo. Sem jo potem ugasnil in malo kasneje... Ni več prižgala. Bom videl, kaj bo jutri, avta zdej nimam pri sebi. Upam, da je res "samo" tista cev pri motorju. Kako to sploh zgleda, da pobrskam po garaži za kak nadomestek?
Renault Laguna Grandtour Dynamique Lux 1,9 dCi + Renault Clio II Storia 1.2 16V + Renault 4 GTL Gordini to-be + EX Renault Clio 1 1.2 RT + EX Renault 19 1,4 TR Europa
Kur*a je popoldne prižgala brez problema. Se je Majč peljala do Lidla. In.... Itak, avto ni prižgal.
Sva po telefonu nekaj reševala. Je potem dolila eno kantico goriva in avto je vžgal takoj! Ne vem, kaj naj si mislim. Upam, da mi jo v torek ali sredo uspe spraviti do Sežane in počasi začet kaj šraufat.
a je kaj zraka povleko v rezervoar, ko ga je odpirala? Podtlak v rezervoarju?
To ne vem, se mi je pa to zgodilo pred zadnjim tankanjem - torej kakšen teden nazaj. Kaj to pomeni?
Nevem sicer kaj pomeni oz. kaj je pokvarjeno. Vem pa iz lastnih izkušenj mi je pri Puntotu isto delalo...
19ko mi je uspelo v četrtek spraviti v domov Sežano. V soboto bom malo pogledal, kaj se da narediti. Je pa včeraj potekel tehnični. Upam, da bo šla drugi teden čez.
Še vedno je v igri drugi avto... Ne vem, kaj bi vzel. Po eni strani mi ne diši bencinar, bi bilo pa fajn, da je - zadnje čase delava po 6km v eno smer in Lagunca se niti ne segreje do takrat. Nekaj mi Sport oddelek diši
Še vedno je v igri drugi avto... Ne vem, kaj bi vzel. Po eni strani mi ne diši bencinar, bi bilo pa fajn, da je - zadnje čase delava po 6km v eno smer in Lagunca se niti ne segreje do takrat. Nekaj mi Sport oddelek diši
Avto gre v pokoj 
Zaenkrat se še nisva odločila, kaj bova z njo. Ali bo ostala doma za "umazana" dela, ali gre za "male pare" nekam naprej. Bo Maja odločila
Avto je karoserijsko ok, mehansko malo škripa, ampak se nama ne da niti finančno, niti časovno ukvarjati z njim.
Zavore zadaj sem sicer porihtal (nove obloge, fedrčki, cilindri), vendar mi jih ne uspe odzračit - mogoče kaj ne delam prav, ali pa je še kaj za zrihtat. Sprednje ploščice so bile menjane cca 10k km nazaj, olje in filtri pa cca 5k km. Lani (cca 15k km) so bili zamenjani zgornji zunanji in spodnji končniki ter opravljena optika. Izpuh sem pošvasal in poflikal, vendar bo v kratkem potreben menjave. Problema s težkim vžigom, ko je topla, nisem uspel rešiti - v bistvu sploh ne vem, kje naj se lotim...
Če koga zanima (izključno cel avto), naj javi. Bom predal naprej Maji in bo ona potem odločila...
Zaenkrat se še nisva odločila, kaj bova z njo. Ali bo ostala doma za "umazana" dela, ali gre za "male pare" nekam naprej. Bo Maja odločila
Avto je karoserijsko ok, mehansko malo škripa, ampak se nama ne da niti finančno, niti časovno ukvarjati z njim.
Zavore zadaj sem sicer porihtal (nove obloge, fedrčki, cilindri), vendar mi jih ne uspe odzračit - mogoče kaj ne delam prav, ali pa je še kaj za zrihtat. Sprednje ploščice so bile menjane cca 10k km nazaj, olje in filtri pa cca 5k km. Lani (cca 15k km) so bili zamenjani zgornji zunanji in spodnji končniki ter opravljena optika. Izpuh sem pošvasal in poflikal, vendar bo v kratkem potreben menjave. Problema s težkim vžigom, ko je topla, nisem uspel rešiti - v bistvu sploh ne vem, kje naj se lotim...
Če koga zanima (izključno cel avto), naj javi. Bom predal naprej Maji in bo ona potem odločila...
Pa tak ljubitelj
poklič tistega mehanika ki ti je popravljal laguno naj še to porihta.
- Sport Driver
In kdo jo bo nasledil ?
Audi ?
http://www.renault-klub.si/forum/viewto ... 36&t=39256" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.renault-klub.si/forum/viewto ... 36&t=39256" onclick="window.open(this.href);return false;
Sej glih razmišljam, če bi mogoče res peljal zrihtat... Ker trenutno ni za mali denar nič pametnega, spet kako 19ko ali starega Clio-ta gledat pa odpade. Bom videl, mam dopust v kratkem pa bom malo pogledal 
Ja, Maja se je zagledala v A3... Jst bi še vedno raje Megana (RS
), ampak ok 
Ja, Maja se je zagledala v A3... Jst bi še vedno raje Megana (RS