nor projekt, tole se sfinišira, lepo pobarva, malenkosti uštima, pol pa samo ena garažo najet pa z folijo pokrit
Clio 2.0 16v Maxi projekt
Re: Clio 2.0 16v Maxi projekt
sej počasi počasi pa bo tole 
nor projekt, tole se sfinišira, lepo pobarva, malenkosti uštima, pol pa samo ena garažo najet pa z folijo pokrit
Ja verglanje samo na gumb zvezano 
Sori ne morem da nebi prlepu tegale
https://www.youtube.com/watch?v=5FBQwxm0uYo" onclick="window.open(this.href);return false;
Drgač pa nice work do sedaj.
https://www.youtube.com/watch?v=5FBQwxm0uYo" onclick="window.open(this.href);return false;
Drgač pa nice work do sedaj.
Štrom for wife, UPS for life.
Sem tud sam mislu vprašat kje je point tega, če še motorja ni v avtu, ma nisem hotel izpast žleht
Kako boš rešil zamik zadnjega mostu? Puše v mostu boš kaj menjal?
Kako boš rešil zamik zadnjega mostu? Puše v mostu boš kaj menjal?
Kar izgubim na ravnini, nadomestim v ovinku 
Most je bil že premaknjen naprej, skrajšan je bil pa z rezanjem med vijakoma na vsaki strani tam pod sedežem kjer se privije.
Glede ključavnice bi tut jst mel stikalo samo nisem ziher, ker kradejo ko srake, bi blo vsaj malo težje za odpelat avto
Glede ključavnice bi tut jst mel stikalo samo nisem ziher, ker kradejo ko srake, bi blo vsaj malo težje za odpelat avto
jaz sem imel stari motorček od alfe noter, lahko vrjetno kerega drugega tudi,gumb sem imel spredaj pri menjalniku na tistem plastičnem delu okvirja in ko si pritisnil se je ravno toliko odprlo da si pol lahko samo z roko odprl zadevo,če pa ni bilo elektrike da je bil akumulator prazen al pa da je bil odklopljen pa se lahko odmakne sedez oz. zadnja deljiva klop, zaščitna plastika dol in se je povleklo vzvod za prtlaznik odpret.houseboy napisal/-a:Most je bil že premaknjen naprej, skrajšan je bil pa z rezanjem med vijakoma na vsaki strani tam pod sedežem kjer se privije.
plan je bil še naredit motorček, ko bi pritisnil gumb bi se avtomatsko odprla prtljažna vrata.
zgledalo je pa tak
Renault Laguna Monaco GP 2.0t-NAPRODAJ-FOR SALE
Renault Megane Coupe 2.0 16V L96 - SOLD
clio 1.4 RT letnik 95 BUHTL - SOLD
Renault Megane Coupe 2.0 16V L96 - SOLD
clio 1.4 RT letnik 95 BUHTL - SOLD
- gagi'd hype
- Kraj: od sevnice do Ljubljane
Iz lastnih izkušenj bi ti priporočal da vseeno dodaš znakec spredaj na haubo.
Drugače pa svaka čast za projekt. Na začetku nisem glih verjel, da boš zadevo dejansko pripeljal tako daleč. Sedaj pa se že kažejo rezultati. Bom z veseljem spremljal temo.
Kdaj pa je plan dokončat?
Drugače pa svaka čast za projekt. Na začetku nisem glih verjel, da boš zadevo dejansko pripeljal tako daleč. Sedaj pa se že kažejo rezultati. Bom z veseljem spremljal temo.
Kdaj pa je plan dokončat?
Tut meni se zdi da značka more bit
to je kot češnjica na vrhu smetane 
P.S: gagy, men je tvoj clio bolano bolano hud...sam bomba bi pa biu če bi bi znakec spredaj gor
P.S: gagy, men je tvoj clio bolano bolano hud...sam bomba bi pa biu če bi bi znakec spredaj gor
Pomoje nekje takrat, kokr bo robi končal williamsagagi'd hype napisal/-a:Kdaj pa je plan dokončat?
Clio II ph2 1.2 16V Billabong - sold
Clio II ph2 RS 172 - sold
Clio III ph1 RS 197 F1 Team - sold
Clio II ph2 RS 182 - sold
Clio IV ph2 RS Trophy - sold
Seat Leon Cupra ST 300 4drive - family car
Mitsubishi Lancer EVO VIII MR - weekend car
Clio II ph2 RS 172 - sold
Clio III ph1 RS 197 F1 Team - sold
Clio II ph2 RS 182 - sold
Clio IV ph2 RS Trophy - sold
Seat Leon Cupra ST 300 4drive - family car
Mitsubishi Lancer EVO VIII MR - weekend car
Mislu sem, da bo letos na cesti pa vedno neki vmes pride. Za pošvasat je še pleh okrog kestla, spredi je treba dokončat nosilc na levi strani, da bo isti kot na desni. Pol se pa začne poliester pacat za odbijače pa blatnike, da bo tko kot treba...pol pa ličar 
Drugač pa glede stikala za vžig oz kontakt sem mislu, da bi dal ključavnico ven pa na volan tisto zadevco, ki se opre na steklo, da ne moreš sukat pač za zavarovt avto...da bi blo vsaj neki
Drugač pa glede stikala za vžig oz kontakt sem mislu, da bi dal ključavnico ven pa na volan tisto zadevco, ki se opre na steklo, da ne moreš sukat pač za zavarovt avto...da bi blo vsaj neki
Sicer se ne spoznam na te stvari, se opravičujem v naprej če bom neumnost reku:
A tko kot majo pa skuterji npr si pa nebi vštimal (kluč obrneš do konca je kontakt + gumb za vžig)? Al bi bil čisto brez ključa, samo gumb?
A tko kot majo pa skuterji npr si pa nebi vštimal (kluč obrneš do konca je kontakt + gumb za vžig)? Al bi bil čisto brez ključa, samo gumb?
Renault Megane II 1.5 dCi, ph. 1 (2004)
sej tko ima narejeno sedaj.Ključ obrne do konca, na gumb pa ato začne verglat in zalaufa
Drugač še ni nič V avtomobilu, je še vedno vse v paketih in škatlah
vse kar se bo montiralo v notranjosti bo na koncu, ko bo avto pobarvan in motor v avtu.