Kratka vprašanja
Re: Kratka vprašanja
Silverstone: 7J x 17", ET 50, 5x108
Renault Laguna Grandtour Dynamique Lux 1,9 dCi + Renault Clio II Storia 1.2 16V + Renault 4 GTL Gordini to-be + EX Renault Clio 1 1.2 RT + EX Renault 19 1,4 TR Europa
Vsi z veseljem servisirani pri Astilbi!
Vsi z veseljem servisirani pri Astilbi!
Bi rekel, da je spet prazna... Pelji nazaj, pa naj preverijo, če je kaj plina notri...TheXPS napisal/-a:zdravo
jst mam problem da mi je klima kar na enkrat nehala hladit in ko je prižgana tk ko bi neki piskalo...
polnjena pred 2 mescema in pregledana če kje spuša...
pa še nekaj kok se vam zdi realna cena za šobe za cliota 1.4 16v 2002letnik ?
Lp bojan

Za laguno ze imas, rs ima pa 45. Tele silverstonke zato kar lepo zapolnijo blatnike...žižekrs napisal/-a:L.P.
Rabil bi Et od 17 col orginal laguna II alu platišča (silverston)in od clio rs III orginal alu platišča.
Hvala.
Lp, Rok

Točno to me je zanimalo,če bo bolj na robu,hvala za odgovor. 
Felge so že doma za 120e.Dam jih gor ,upam še danes in pridejo slikce.Aleen napisal/-a:Pasejo gor normalnozgledajo kot CUP samo v belo jih pihni
žižekrs napisal/-a:Felge so že doma za 120e.Dam jih gor ,upam še danes in pridejo slikce.Verjetno bom v črno dalAleen napisal/-a:Pasejo gor normalnozgledajo kot CUP samo v belo jih pihni
Če ima dvakrat več zobov pol ni pravi. Mora bit tak kot prej. Moj nasvet pa je, da čim prej porihtaš ker verjetno to tudi moti delovanje ABS-a!!!!Kyrius napisal/-a:Ja štos je da sn predvidoma točno takšnega za moj avto dobil, ampak ima dvakrat tolk zobov. Sprašujem zdej po kakšnem principu bere senzor in če bo nehu preveč kazat, če še drugega zamenjam s takšnim
ŠIK Vulkanizerstvo, vgradnja avtoplina, protikorozijska zaščita, AVTOVLEKA 24H
Megane Coupe 1.4 16V l.99 ph-2 LPG
BMW E39 530i LPG
Megane Coupe 1.4 16V l.99 ph-2 LPG
BMW E39 530i LPG
Se opravičujem, sem pozabu javit
torej dobil sem potem pravi zobnik in ga namontiral
zdej je vredu vse. Razmišljam edino še, da bi še na sovoznikovi strani preventivno zamenju ... ampak prej ko enkrat jeseni verjetno ne
1.) Na tujem forumu sm gledu navodila kak se zamenja osvetlitev armature ( klima, radio display z uro ) in števec. Vendar nikjer ne piše kakšne žarnice so v teh displayih. Gre se pa za Megane II 2004 letnik. Kaj je kakšna posebna žarnica al kak je nareto ? Ker bi rad spremenil to grdo oranžno osvetlitev
2.) aja pa še druga varjanta.. ka bi delu display radia ( pač tist k je ura pa temperatura ) od novejšega megane II ph2 k ma belo osvetlitev na starem ph1 meganu ?
2.) aja pa še druga varjanta.. ka bi delu display radia ( pač tist k je ura pa temperatura ) od novejšega megane II ph2 k ma belo osvetlitev na starem ph1 meganu ?
R. Megane II ph1 1.9dci Privilige Lux 
a kdo ve kok luken imajo original šobe na cliu 1.4 16v 02 ker jaz sem kupil danes rabljene in so imele 4 luknce moje ko so bile notri pa samo 2... ker ena na 4 ni delala sem dau eno na 2 ostale tri pa delujejo zaenkrat ok in so 3 notri ki imajo 4 luknce
lp
lp
L.P:
Za Laguno III in Megan III me zanima,če imata isti premer lukenj na platiščih,ker pač na servisu mi niso znali povedat.
Hvala
Za Laguno III in Megan III me zanima,če imata isti premer lukenj na platiščih,ker pač na servisu mi niso znali povedat.
Hvala
Imata obadva 5x114,3 razmakžižekrs napisal/-a:L.P:
Za Laguno III in Megan III me zanima,če imata isti premer lukenj na platiščih,ker pač na servisu mi niso znali povedat.![]()
Hvala
RENAULT Sport

Kaj bi jaz brez vas.Aleen napisal/-a:Imata obadva 5x114,3 razmakžižekrs napisal/-a:L.P:
Za Laguno III in Megan III me zanima,če imata isti premer lukenj na platiščih,ker pač na servisu mi niso znali povedat.![]()
Hvala
Hvala
Evo spet mene
Djte mi povedat če ma kdo še kako idejo kaj bi lahko blo na cliotu 1.4 16v da ne spravim porabe pod 8 l
Menjano:Dihtunge na sesalnem,lambda,senzor zračnega tlaka, dau druge injektorje za bencin ista zgodba ?
povprečno z tankom nardim mal več kot 400 km kar je v teh časih ob teh cenah nespremenljivo...
kaka ideja?
kok mate ostali porabo na teh cliotih
Lp Bojan
Djte mi povedat če ma kdo še kako idejo kaj bi lahko blo na cliotu 1.4 16v da ne spravim porabe pod 8 l
Menjano:Dihtunge na sesalnem,lambda,senzor zračnega tlaka, dau druge injektorje za bencin ista zgodba ?
povprečno z tankom nardim mal več kot 400 km kar je v teh časih ob teh cenah nespremenljivo...
kaka ideja?
kok mate ostali porabo na teh cliotih
Lp Bojan