ELEKTRO POMIK STEKEL ZA SCENIK
ELEKTRO POMIK STEKEL ZA SCENIK
Kolega je odklopil akumulator na Sceniku letnik 2005 in se je resetiralo krmiljenje za pomik stekel (treba je skoz drzati gumb za dvig ali spust stekel). Kako se to ponovno skalibrira ?
Za hiter odgovor ze vnaprej hvala !
Re: ELEKTRO POMIK STEKEL ZA SCENIK
1. spravis okno cist dol ... z gumbom sevedaconcorde napisal/-a:Kolega je odklopil akumulator na Sceniku letnik 2005 in se je resetiralo krmiljenje za pomik stekel (treba je skoz drzati gumb za dvig ali spust stekel). Kako se to ponovno skalibrira ?
2. potem pa do vrha z gumbom zapiras sipo in ko prides do vrha drzis gumb za gor par sekund ... zadeva bi mogla delovat tako kot prejt ...
Lp RoZleht
Pozdravljeni da ne odpiram nove teme. Pri scenicu l.2007 sem na zadnjih levih vratih nastavljal pomik stekel. Po nastavitvi stekel se steklo noče več premikati. Pomik stekel je impulzen. Ali mogoče kdo ve kje bi bil problem in rešitev?
Lep pozdrav
Lep pozdrav
Se sploh ne pomika ali se pomika po nekaj cm?
ŠIK Vulkanizerstvo, vgradnja avtoplina, protikorozijska zaščita, AVTOVLEKA 24H
Megane Coupe 1.4 16V l.99 ph-2 LPG
BMW E39 530i LPG
Megane Coupe 1.4 16V l.99 ph-2 LPG
BMW E39 530i LPG
Okno se je čisto nehalo premikat.
lp
lp
Pozdravljeni
Potrebno bo sneti tapeto vrat, da se vidi kaj nagaja
lep pozdrav
Potrebno bo sneti tapeto vrat, da se vidi kaj nagaja
lep pozdrav
Ker imam prepoved zasebnih sporočil, mi lahko vaša vprašanje pošljete na: [email protected]
https://www.facebook.com/Zavorni-Servis ... en-section" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.facebook.com/Zavorni-Servis ... en-section" onclick="window.open(this.href);return false;
Kaj si pa nastavljal?hans napisal/-a:Pozdravljeni da ne odpiram nove teme. Pri scenicu l.2007 sem na zadnjih levih vratih nastavljal pomik stekel. Po nastavitvi stekel se steklo noče več premikati. Pomik stekel je impulzen. Ali mogoče kdo ve kje bi bil problem in rešitev?
Lep pozdrav

Po manjšem popravilu vrat sem nastavljal pomik stekel, nato se je pripetilo zgoraj navdeno.
LP
LP
Preveri, da nisi izštekal konektorja na motorju. Preveri tudi, da ni slučajno izštekan konektor za dvig stekla.