Megane III Bluetooth
Megane III Bluetooth
Živjo,
Ko priklopim telefon preko bluetooth povezave dela vse super. Edino, kar me moti je to, da kadar prejmem klic je zvonenje tako naglas, da imam občutek, da bodo zvočniki odskakljali iz avta jaz pa za njimi.
V nastavitvah imam nastavljen minimum glasnosti zvonenja, vendar še vedno preveč naglas ropota.
Morda kakšen nasvet, kako se lahko to glasnost zmanjša?
Hvala in LP,
Uroš
Ko priklopim telefon preko bluetooth povezave dela vse super. Edino, kar me moti je to, da kadar prejmem klic je zvonenje tako naglas, da imam občutek, da bodo zvočniki odskakljali iz avta jaz pa za njimi.
V nastavitvah imam nastavljen minimum glasnosti zvonenja, vendar še vedno preveč naglas ropota.
Morda kakšen nasvet, kako se lahko to glasnost zmanjša?
Hvala in LP,
Uroš
To je nemogoče, edino če imaš kako tovarniško napako.
Najprej probaj v nastavitvah dati čisto potihem in nato čisto naglas in če je razlika ti deluje ta funkcija.
Mogoče probaš lahko še to, ko ti zvoni v avtu, stiskaj obvolansko komando z katero zmanjšaš glasnost med samim govorjenjem, mogoče bo pomagalo kaj.
Sama nastavljena glasnost zvonjena GSM-a pa po moje ni povezana z avtom.. lahko pa tudi tam probaš zmanjšati glasnost zvonjena pa probaš.
Več opcij pa skoraj nimaš, razen servis
Ps.: Drugače je logično, da ti bolj naglas zvoni, da slišiš...to, da so pa škart zvočniki večinoma v avtih je pa druga tema...
Najprej probaj v nastavitvah dati čisto potihem in nato čisto naglas in če je razlika ti deluje ta funkcija.
Mogoče probaš lahko še to, ko ti zvoni v avtu, stiskaj obvolansko komando z katero zmanjšaš glasnost med samim govorjenjem, mogoče bo pomagalo kaj.
Sama nastavljena glasnost zvonjena GSM-a pa po moje ni povezana z avtom.. lahko pa tudi tam probaš zmanjšati glasnost zvonjena pa probaš.
Več opcij pa skoraj nimaš, razen servis
Ps.: Drugače je logično, da ti bolj naglas zvoni, da slišiš...to, da so pa škart zvočniki večinoma v avtih je pa druga tema...
Megane Coupe 3 RS CUP <-> 2.0 T <-> 2010
Megane Coupe 1, ph2 <-> 1.6 16V <-> 1999 - prodan 2010
Megane Coupe 1, ph2 <-> 1.6 16V <-> 1999 - prodan 2010
Re: Megane III Bluetooth
Pozdravljeni,
Jaz ima pa sledeči problem pri bluetooth povezavi. Imam samsung galaxy ace in ko ga prvič povežem z radijem mi dela vse normalno. Ko radio ugasnem in grem ven iz avta nato pridem nazaj prižgem radio telefon se poveže, sprejemanje klicev in klicanje pa ni več mogoče. Ko grem v imenik izberem osebo za klicanje potrdim in se ne zgodi nič. Ali je problem v telefonu ali v radiju? Komu kaj znano? Če telefon in radio ugasnem nato ponovno prižgem se poveže telefon z radijem in dela vse normalno. Ko zapustim avto in čez nekaj časa pridem nazaj vžgem radio in se telefon poveže ampak spet ne deluje klicanje in sprejemanje klicev.
Jaz ima pa sledeči problem pri bluetooth povezavi. Imam samsung galaxy ace in ko ga prvič povežem z radijem mi dela vse normalno. Ko radio ugasnem in grem ven iz avta nato pridem nazaj prižgem radio telefon se poveže, sprejemanje klicev in klicanje pa ni več mogoče. Ko grem v imenik izberem osebo za klicanje potrdim in se ne zgodi nič. Ali je problem v telefonu ali v radiju? Komu kaj znano? Če telefon in radio ugasnem nato ponovno prižgem se poveže telefon z radijem in dela vse normalno. Ko zapustim avto in čez nekaj časa pridem nazaj vžgem radio in se telefon poveže ampak spet ne deluje klicanje in sprejemanje klicev.
Scenic III 1.5 dCi, 110KM
Captur II 1.5dCi, 115KM EDC
Zdaj sem poskusil z nokio C5 in dela vse normalno. Ali lahko kaj naredim s samsugom da mi bo delalo normalno?
Zadnjič spremenil simonz1, dne 09 Avg 2012, 15:04, skupaj popravljeno 1 krat.
Ponavadi je v takih primerih problem v programski opremi telefona. Preveri, če obstajajo kakšne posodobitve zanj. Meni na S2 deluje povsem OK. 
Ja moram to mal probat. Treba enga majstra dobit 
zdej pa ne razumem. sedim v avtu radijo prižgan in kličem iz telefona. klic se preusmeri na radio. zakaj potem ne morem klicati iz radija? je mogoče kaj narobe z imenikom?
- bostjan.ambrozic
- Kraj: Gorenjska
Zmeraj se ti bo klic preusmeril na radio, če boš imel vklopljeno bluetooh povezavo, razen če ne boš na telefonu v tistem trenutku k boš pritisnil tipko kliči izbral možnost kliči s telefona na samem telefonu, meni se pokaže tak okenček in tam pritisnem pa se pogovarjam preko telefona, radio pa takrat ne predvaja nič!!!
Praviš da ne moreš klicati iz samega radia, a pa vidiš imenik telefona, lahko ga tudi uvoziš na imenik avta-radia, lahko tudi ročno vpišeš številko v imenik avta-radia, lahko se pa tudi posnameš in potem samo izgovoriš ime klicočega in ti bo začel sam klicati, vse to mora delati!!!
Praviš da ne moreš klicati iz samega radia, a pa vidiš imenik telefona, lahko ga tudi uvoziš na imenik avta-radia, lahko tudi ročno vpišeš številko v imenik avta-radia, lahko se pa tudi posnameš in potem samo izgovoriš ime klicočega in ti bo začel sam klicati, vse to mora delati!!!
Renault Laguna II, 1.6 16V, 109KM
ja imenik vidim na radiju. sej sm ta problem že pisal nekaj postov nazaj. zato mi zdej ni jasno kako to dela iz radija pa ne.
Evo danes sm naložil na telefon android verzijo 2.3.7. povezava bluetooth zdaj dela dobro klicanje in predvajanje glasbe, sam je pa en nov problem ko se poveže telefon z radijem, čez nekaj časa kar sam od sebe zgubi povezavo. WTF??
Si že probal rešit problem?
Če se hočeš še enkrat povezat s telefonom na radio, se poveže normalno?
Ima radio opcijo da išče razpoložljive naprave? To dela?
Če se hočeš še enkrat povezat s telefonom na radio, se poveže normalno?
Ima radio opcijo da išče razpoložljive naprave? To dela?
Zadnjič spremenil iRenault, dne 14 Avg 2012, 21:12, skupaj popravljeno 1 krat.
Renault Megane II 1.5 dCi, ph. 1 (2004)
danes sem to bol na hitro delala. se bom še jutr mal bol poglobil v to zakaj izgubi povezavo.
Jst imam pri Laguni tudi problem s povezavami z Android telefoni. Ali me na drugi strani ne slišijo jasno, ali je pri meni prepotiho, dolgo vzpostavlja klic, včasih zmrzne, se ne poveže ali pa je povezano pa ne kliče.
Vseh teh problemov ni bilo s staro Nokio s Symbianom!
Vseh teh problemov ni bilo s staro Nokio s Symbianom!
Renault Laguna Grandtour Dynamique Lux 1,9 dCi + Renault Clio II Storia 1.2 16V + Renault 4 GTL Gordini to-be + EX Renault Clio 1 1.2 RT + EX Renault 19 1,4 TR Europa
Vsi z veseljem servisirani pri Astilbi!
Vsi z veseljem servisirani pri Astilbi!
Zdaj imam Sony Xperia Tipo in dela vse ok z BT radiem.