Clio 1.4 16V Dynamique ´02

Predstavite Vašega Renault-a
Uporabniški avatar
Clio1,4
Kraj: Kranj, Planina

Re: Clio 1.4 16V Dynamique ´02

Odgovor Napisal/-a Clio1,4 »

Super avto. Imel, ampak rdečega in letnik 2004. Mi je kar malo žal, da sem ga prodal, ampak, tako pač je. Imel sem precej višjo porabo, tam od 7,6 do 8,8 po mestu, na daljših poteh pa do najmanj 7,2, hi. Ampak, je letel, tu ni bilo problema.
Lepo je ohranjen, naj ti služi še dolgo, predvsem pa srečno in varno vožno!

Vlaganje v avto, hm, ko ga prodaš, ne dobiš niti promile vloženega nazaj. Vsak gleda le letnik in ohranjenost, ne zanima ga pa, kaj si vse izboljšal in preuredil tako za izgled, kot varnost in udobnost.
Pa srečno na cesti, ali kjerkoli ste!

Slika
MammaMia

Odgovor Napisal/-a MammaMia »

Jaz sem se kupil Baili Max Vision 8, cena -7€ za komad in brišejo odlično (so celi gumasti). Kupiš pa jih na boljšaku ob nedeljah v Ljubljani. Poveš tip, model in letnik avtomobila in ti da brisalce, tako da jih ni treba niti meriti.

In mislim da se z lahkoto primerjajo z tistimi za 30€. Imel sem jih že na R5 in še na prejšnjem avto (no druga znamka, ampak od istega na boljšaku) in so ravno tako delali odlično!

LP
Uporabniški avatar
gaši
Kraj: Šentilj

Odgovor Napisal/-a gaši »

Clio1,4 napisal/-a:Super avto. Imel, ampak rdečega in letnik 2004. Mi je kar malo žal, da sem ga prodal, ampak, tako pač je. Imel sem precej višjo porabo, tam od 7,6 do 8,8 po mestu, na daljših poteh pa do najmanj 7,2, hi. Ampak, je letel, tu ni bilo problema.
Lepo je ohranjen, naj ti služi še dolgo, predvsem pa srečno in varno vožno!

Vlaganje v avto, hm, ko ga prodaš, ne dobiš niti promile vloženega nazaj. Vsak gleda le letnik in ohranjenost, ne zanima ga pa, kaj si vse izboljšal in preuredil tako za izgled, kot varnost in udobnost.

ja glede porabe pa mene rešuje avtocesta, do šihta je mam dobrih 20km, vozim pa 110-120, tak da mislim da nekaj več skoraj nebi moglo bit ..mogoče zdaj poleti ko bo klima delala, drugače pa je poraba relativna stvar hehe.
tadej0

Odgovor Napisal/-a tadej0 »

kaj se dogaja z avtom, kaki update? :)
Uporabniški avatar
gaši
Kraj: Šentilj

Odgovor Napisal/-a gaši »

sjeos, malo da se oglasim ja ..

prejšnji mesec sem naredil komplet veliki servis in vse kaj k temu spada ..menjali so se sprednji diski+ploščice ..oba kočnika in obe volanski sponi al kak se temu reče ..zaj pa bo mir en čas s tem ..

aia zanima me še to, na kolko km je potrebno delat male servise (olje, filtri) ..to itak vem da enkrat na leto, zanimajo me kilometri ..

drugače pa razmišljam o kakih felnah pa fedrah, da bi zgledalo nekak, samo se nemorem odločit, ker pol če bom nekaj začel nebom mogo nehat ..bom vido ..
Uporabniški avatar
Nos
Kraj: Šentjernej-Kranj

Odgovor Napisal/-a Nos »

Na 15Kkm bo čist dovolj, če jih delaš.
.::Fiat-crap:: Nissan-cool:: Renault-renault:: VW-boring:: Renault-again:: Renault sport-sporty:: BMW-mmmmm::.
Odgovori