Primerjava Laguna II in Laguna III
Jaz si tudi lastim Laguno III letnik 2009, z 2.0 16V mašino in lahko samo pohvalim performanse ter vozne lastnosti. To je moja že tretja in najboljša Laguna do sedaj. Prva je bila letnik 94, z 2.0 8V mašino. Bi takoj mel še enkrat. Druga je bila letnik 2001, 1.8 16V. Sicer vozil samo kaka dva meseca, potem sem se jo pa (moral) znebit, je imela napako ne elektroniki in jo niso znal poštimat.
tom2
Re: Primerjava Laguna II in Laguna III
Kako kej čričkanje in škripanje pri vas?
Sm že bil na garanciji zarad tega in je bil mir glih ene tri dni.
Trenutno mi ropota nekje izza cagrov direkt pred mano, kot da bi bil odšraufan vijak in bi rožljala podložka.
Če ne bo druzga bo tole razlog da se znebim renaultov enkrat za zmeraj...
Sm že bil na garanciji zarad tega in je bil mir glih ene tri dni.
Trenutno mi ropota nekje izza cagrov direkt pred mano, kot da bi bil odšraufan vijak in bi rožljala podložka.
Če ne bo druzga bo tole razlog da se znebim renaultov enkrat za zmeraj...
Laguna Coupe GT dci 180
Men škriplje na dveh delih, najprej sem mislil da pod števcem, ampak sem sedaj ugotovil da nekje pod ročico za smernike ali pod volanom... Potem pa še sklop kjer z šobami za zrak na osrednji konzoli, tega pa ne vem kako bi se lotil, ker mi tista plastika tako krhka deluje...
Drugače pa zelo zadovoljen z avtom, edni pogrešam tisto leženo udobje lagune II ki je bila privilege in je bila res top udobna in zici glih prav mehki, ta sedaj je pa 4control in je trda ko...
Drugače pa zelo zadovoljen z avtom, edni pogrešam tisto leženo udobje lagune II ki je bila privilege in je bila res top udobna in zici glih prav mehki, ta sedaj je pa 4control in je trda ko...
Laguna 2009 4control 2.0Dci <- Laguna Initiale 2006 2.0DCi <- Laguna 2002 Privilege 1.9Dci
prasi.a vem ja. je kar fajn trda. Ampak verjami če še nisi naredil 800km v dobrih 8 urah je udobna za vožnjo. sploh nisem bil utrujen.
in tole škripanje oz tile črički na sredisnki reži so tudi v naši prisotni.
Pozimi pa je zmes cela armaturna plošča vibrirala, desno pri šipi. so nekaj šprical tisto gumo pri šipi pa je bilo malo bolšje. no zdaj ko jemalo topleje pa je mir.Spet drugo zimo.
lp
in tole škripanje oz tile črički na sredisnki reži so tudi v naši prisotni.
Pozimi pa je zmes cela armaturna plošča vibrirala, desno pri šipi. so nekaj šprical tisto gumo pri šipi pa je bilo malo bolšje. no zdaj ko jemalo topleje pa je mir.Spet drugo zimo.
lp