Kratka vprašanja
Re: Kratka vprašanja
če se ne motim ima filter na delu pri motorju tako da nebo smelo bit problemov glede menjave zadnjega lonca ampak če maš možnost rajši vpraši kakega profesionalca-serviserja da nebo kakih težav 
Sm zase neki spraševal, pa sm še za tvoj brisalec zravn prašu - je pa to odgovor prek mejla, tko da vsaj po moje ni 100%.Nos napisal/-a:enga na hitr spetbi znal na tehničnem pregledu kej težit, če ne bi blo zadnjega brisalca na avtu?
hvala in Lp
"Odstranitev zadnjega brisalca ni možno, v kolikor proizvajalec tega ne predvideva.
LP"
Renault Megane II 1.5 dCi, ph. 1 (2004)
se prav bi moral bit moj potem 172 cup jean ragnottiiRenault napisal/-a:Sm zase neki spraševal, pa sm še za tvoj brisalec zravn prašu - je pa to odgovor prek mejla, tko da vsaj po moje ni 100%.Nos napisal/-a:enga na hitr spetbi znal na tehničnem pregledu kej težit, če ne bi blo zadnjega brisalca na avtu?
hvala in Lp
"Odstranitev zadnjega brisalca ni možno, v kolikor proizvajalec tega ne predvideva.
LP"
dobr pol. hvala, da si vprašal
.::Fiat-crap:: Nissan-cool:: Renault-renault:: VW-boring:: Renault-again:: Renault sport-sporty:: BMW-mmmmm::.
Čimbolj na hitro potrebujem eno info.
Za cliota III (1.2 TCE verjetno ni pomembna informacija) kupujem alu platišča. Našla sem ene všečne, kjer vse štima, razen za ET ne vem, če je pravi. ET pri teh je 37. Mi lahko kdo odgovori ali bi pasale te na Clio III?
Za cliota III (1.2 TCE verjetno ni pomembna informacija) kupujem alu platišča. Našla sem ene všečne, kjer vse štima, razen za ET ne vem, če je pravi. ET pri teh je 37. Mi lahko kdo odgovori ali bi pasale te na Clio III?
najlažje bo če poveš mero gum, felten in tip feltne
pol se pa na tuv pogleda če paše 
1. Megane 1.6 16v classic l.1999 / 2. Clio RS l.2000 //3. Mégane Grandtour GTline 1.2TCe /// 4. Mégane Grandtour GTline 1.6dCi
Hvala...malo prepozno...sem že kupila.
Sem odgovor mašla drugje.
Hvala vseeno!
Hvala vseeno!
- lukeatluke
Zanima me, če so ležaji kako označeni, da bi lahko vedel ali so original ali recimo od SKFa?
Če so v Renault škatli so original, če so v SKF škatli pa so od SKF. V vsakem primeru pa se mi zdi da so to SKF ležajilukeatluke napisal/-a:Zanima me, če so ležaji kako označeni, da bi lahko vedel ali so original ali recimo od SKFa?
Renault Megane II 1.6 16v - nič več
Renault Megane grandtour III 1.5 dci GT line
Današnji problem: stekla
1. Danes sem iz zadnje šipe odstranil tiste tri original nalepke na notranji strani. Lotil sem se na isti način kot odstranjevanja vinjete (segrejem nalepko - fen in nato z žiletko za odstranjevanje vinjet) - problem je da mi je lepilo ostalo na šipi. Pri vinjetah mi gre lepilo lepo dol z brisačko in Stelexom. Tukaj pa noče in noče it stran. Kakšen nasvet? Kakšno posebno čistilo/način da odstranim lepilo?
2. Električni pomik (prednjih) stekel v avtu: trenutno jih lahko odprem/zaprem le če je avto prižgan. Se da to nekako zvezati da bi jih lahko odprl/zaprl tudi ko bi avto samo imel kontak?
Hvala za pomoč in nasvete
1. Danes sem iz zadnje šipe odstranil tiste tri original nalepke na notranji strani. Lotil sem se na isti način kot odstranjevanja vinjete (segrejem nalepko - fen in nato z žiletko za odstranjevanje vinjet) - problem je da mi je lepilo ostalo na šipi. Pri vinjetah mi gre lepilo lepo dol z brisačko in Stelexom. Tukaj pa noče in noče it stran. Kakšen nasvet? Kakšno posebno čistilo/način da odstranim lepilo?
2. Električni pomik (prednjih) stekel v avtu: trenutno jih lahko odprem/zaprem le če je avto prižgan. Se da to nekako zvezati da bi jih lahko odprl/zaprl tudi ko bi avto samo imel kontak?
Hvala za pomoč in nasvete
- lukeatluke
Ni skatle, tako da ce ni oznake na samem lezaju grem lahko samo na besedo…GHost14 napisal/-a:Če so v Renault škatli so original, če so v SKF škatli pa so od SKF. V vsakem primeru pa se mi zdi da so to SKF ležajilukeatluke napisal/-a:Zanima me, če so ležaji kako označeni, da bi lahko vedel ali so original ali recimo od SKFa?
Na ležaju je zagotovo oznaka. Mislim da je ob strani zunanjega obroča natisnjena.
Renault Megane II 1.6 16v - nič več
@irenault:
1. Probaj s kakšnim WD-40 ali podobnim. Če gre čez grelec za zadnjo šipo ni dobro da je kaka preveč agresivna zadeva. Če ne gre, pol pa porbaj še kak aceton, bencin ali pa razrečilo.
1. Probaj s kakšnim WD-40 ali podobnim. Če gre čez grelec za zadnjo šipo ni dobro da je kaka preveč agresivna zadeva. Če ne gre, pol pa porbaj še kak aceton, bencin ali pa razrečilo.
ŠIK Vulkanizerstvo, vgradnja avtoplina, protikorozijska zaščita, AVTOVLEKA 24H
Megane Coupe 1.4 16V l.99 ph-2 LPG
BMW E39 530i LPG
Megane Coupe 1.4 16V l.99 ph-2 LPG
BMW E39 530i LPG
Hvala za nasvet - bom probal in poročal kako sem rešil zadevoschik napisal/-a:@irenault:
Edit: Evo sčistu use (hvala Schik za nasvet!) - sm probu prvo z WD-40, pa je šlo lažje; sam sm pol razredčilo vzel pa je šlo dost brez problema, pol pa še z Stelexom čez
Ps.: Na tistih grelnih črticah nism opazu nobenih poškodb od razredčila (je pa res da sm brisal samo v linijah vzporedno z črticami, in po uporabi sem hitro, temeljito zbrisal z Stelexom).
Zdej pa če ma mogoče kdo pojma al pa kkšno informacijo še na točko 2. bi blo pa že preveč lepo
Hvala!
A prage za clio II 5 vrat se da dobit take ko so na sliki? kataloška : 77 01 416 282

Usput bi še prašu kaj vse pride menjano poleg zobatega jermena oz kaj se priporoča tm okol vse pomenjat še. 10 letos dopolne
1.2 16V 2002

Usput bi še prašu kaj vse pride menjano poleg zobatega jermena oz kaj se priporoča tm okol vse pomenjat še. 10 letos dopolne