Megane RS 225 by: error 90
Re: Megane RS 225 by: error 90
Če ni blo pretoplo, se je dalo tud na zimskih približno vidt zakaj kaj se gre verjetno? Da dobiš malo občutka kako proga sploh poteka. Lepo, ko se malo segreje pa akcija 
Kar izgubim na ravnini, nadomestim v ovinku 
Ja no..znucana je samo sprednjna desna. Ampak ni krize. Je nazaj grede sneg padal in sem čist normalno peljal domov.
@Nos.. Cjoo lahko ti je tako žal ker nisi šel ej
Kaj misliš glede samega zaviranja da se boš mogo naučit? Ko sem gledal oni taprvi filmček, sem opazo da neja z medgasom prestavljaš navzdol? možno da sem se zmoto ker je zvok bil zelo hreščeč pa nisem dobro motorja slišal.
Mi je takoj ratalo, ko sem pogledal megana na pistierror 90 napisal/-a:Ja no..znucana je samo sprednjna desna. Ampak ni krize. Je nazaj grede sneg padal in sem čist normalno peljal domov.
Sej bo še dost časa
.::Fiat-crap:: Nissan-cool:: Renault-renault:: VW-boring:: Renault-again:: Renault sport-sporty:: BMW-mmmmm::.
Glede zaviranja... Treba bo met več jajc po domače rečeno in do zadnjaga zabremzat na polno in do daske. Res pa je da se tako hitro vse odvija da včasih bremzam in zavijam hkrati in posledično avto zaplava. Saj bo... Prvič sem bil... in dobil sem nek občutek kje je meja avta in gum tako da zdaj imam za dva mesca dost 
Škoda, ker si vozil z zimskimi, ampak za probo je tudi vredu, da veš kje si. Fajn, da si šel, to so dobr izkušnje. Po cesti pa normalno in varno ti želim.
Bilo je super danes...vreme sicer na trenutke nehumano mrzlo in burjasto...ampak je vonj po gumah in bencinu odtehtal zadevo:)).
Domnu ni dal vrag miru in se je šel zapeljat:)
Za prvič je bilo ok...kot si sam rekel...vse naenkrat negre...bremzanje,gas,linija...vse to se naučiš z večkratnimi obiski...in pa veličina jajc pri bremzanju seveda...
ne sekiraj se..mislim da si danes videl kako se avto obnaša in kaj lahko počneš z njim...naslednjič bom pa že jst tud zravn tako da bo zadeva še veliko bolj zanimiva.
Hvala za danes:)
Domnu ni dal vrag miru in se je šel zapeljat:)
Za prvič je bilo ok...kot si sam rekel...vse naenkrat negre...bremzanje,gas,linija...vse to se naučiš z večkratnimi obiski...in pa veličina jajc pri bremzanju seveda...
ne sekiraj se..mislim da si danes videl kako se avto obnaša in kaj lahko počneš z njim...naslednjič bom pa že jst tud zravn tako da bo zadeva še veliko bolj zanimiva.
Hvala za danes:)
@Damjan...bolje nebi mogel napisati
Hvala tebi
Evo gume...
Zadnja

Sprednja desna (najbolj pobrana)

Koliko je že meja za zimske? 3mm?
Evo gume...
Zadnja

Sprednja desna (najbolj pobrana)

Koliko je že meja za zimske? 3mm?
Job done za to zimo
A maš drugo sliko po vrsti zrcalno obrnjeno, ker naslednje so pa prou.
Kakšen tlak si mel spredaj? Dej slikej še levo stran
A maš drugo sliko po vrsti zrcalno obrnjeno, ker naslednje so pa prou.
Kakšen tlak si mel spredaj? Dej slikej še levo stran
Aha..ja druga je leva spredjna. (napaka)
Evo ratalo mi je filmček skupi spacat. Bi bilo še boljše ampak nimam časa.
http://www.youtube.com/watch?v=tpjFTy_H ... e=youtu.be
Evo ratalo mi je filmček skupi spacat. Bi bilo še boljše ampak nimam časa.
http://www.youtube.com/watch?v=tpjFTy_H ... e=youtu.be
Glede nato, kako izgledajo gume, bi jaz rekel, da si avto "zaklal" na vsakem ovinku.To je napaka, ki te še posebej na grobniku nekaj stane.Marsikateri začetnik vozi precej grobo.Probaj vnesti v samo vožnjo fluidnost in mehkobo.Ni sicer tako razburljivo, je pa hitro
.
edit:
Sem komentar oddal še preden sem videl video.Sploh ni bilo slabo za prvič.Zaviranje še res ni na nivoju, tudi kakšen heal and toe manjka
,ampak z voljo in nekaj želje se to vse da natrenirat.
edit:
Sem komentar oddal še preden sem videl video.Sploh ni bilo slabo za prvič.Zaviranje še res ni na nivoju, tudi kakšen heal and toe manjka

RenaultSport all the way!!!
Ja.. Saj bo treba še ene parkat it da bom sploh linije pokapiral. Pa ene semi slick gume ali pa celo slick gume nabavt.
@Sokol eno uprašanje... Se da kako ESP izklopit do konca? Zdaj mam izklopljivega samo do 50km/h in to mi nič ne pomaga na grobniku.
@Sokol eno uprašanje... Se da kako ESP izklopit do konca? Zdaj mam izklopljivega samo do 50km/h in to mi nič ne pomaga na grobniku.
Čas na videu je okrog 2:04, imaš kakšen izpisek, oz. najboljši krog?
Ena opcija je, da se z rstunerjem dvigne ESP reactivation threshold.Prag (hitrost) pri kateri se ponovno vklopi ESP.To ti lahko nardim, če želiš.

RenaultSport all the way!!!