Gapijev Megane II - Carbon inside! :)

Predstavite Vašega Renault-a
Uporabniški avatar
Gapi

Odgovor Napisal/-a Gapi »

Avto dobil od mehanika. Me olajšal še za par 100 eurov :/ Je pa zdaj zamenjana lambda, variabilna jermenica, oba končnika, en ležaj in pa zrihtal je sprednjo levo luč ( konektor je bil za zamenjat na luči). In pa zmontiral sem noter notranjost. Avto je sedaj ''kot nov'' :D Zdaj se je res pravi užitek peljati in mi ni žal nobenega eura. Zdaj pa samo pali i vozi :) Bodo prišle še nekatere stvari, ki me še motijo vendar to počasi.

Aja pa 17ke mi ratujejo premale, ko ga pogledam mam filing kot da mam 15ke gor. Bo treba nekaj večjega hehehe

Pa še slike ( so malo slabše ker telefon pa sonce ne gresta najbol skup).

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Lp, G
Uporabniški avatar
dvihtelic
Kraj: Vrhnika

Odgovor Napisal/-a dvihtelic »

nice, very nice. Kok te je koštalo tole oblačenje v folijo, zanima me samo na vratih?
Uporabniški avatar
Gapi

Na vratih bi prišlo okoli 50eur mogoče kak eur manj. Pokliči malo te ki oblačijo s temi folijami pa ti bodo povedali. ;)

Lp, G
Uporabniški avatar
Free_style
Kraj: Celje, Laško

Odgovor Napisal/-a Free_style »

Lepo je oblepil, edino zgornji del ima strukturo narobe obrjeno in se ne ujema. Pohvale za tako nadzorn prikaz pistopka čiščenja ipd. :D
Slika
Uporabniški avatar
rok46
Kraj: Novo mesto

Odgovor Napisal/-a rok46 »

vidm da delaš podobno kot sem jst :) prvo menjava ročk na vratih in tipk za šipe, potem postopoma narejen praktično glavni servis, čeprav naj bi bil kao narejen, menjava felten, potem menjava vzmeti in prvih amortizerjev, potem menjava prvih diskov in ploščic... se kar ne neha :D zdej mam mir, ampak bom dal barvat prvi odbijač, ker je popikan od kamenčkov in me dela živčnega vedno ko ga pogledam :D
.::TEAM SPIRIT::.
al3n

Odgovor Napisal/-a al3n »

Sem nagledal enga zlatega 5 vratnega, samo kar se tiče barve nisem najbol prepričan, se mi zdi malce "pičkasta" tale zlata :D
Uporabniški avatar
Gapi

Prodam 17ke z gumami, če koga zanima.

Gume stare 2 meseca Uniroyal rainsport2 205/50 17. Če se najde kdo za gume in kdo za feltne lahko kupita posebej. Realne!!! ponudbe na zs.

Lp, G
Uporabniški avatar
Gapi

Ve kdo velikost diskov za mojga megana - 1.6 16v?

Lp, G
.Dk.

Odgovor Napisal/-a .Dk. »

zadnič sem ga v btcju mogoče vido ko sem na celjski sejem šov :D
Uporabniški avatar
Gapi

Možno ja, sem bi zadnje dni nekajkrat tam :)
al3n

Odgovor Napisal/-a al3n »

Pozdravljen Gapi! Kje si kupil plastike za spuščanje šip, ter koliko je cena?

Lp
Uporabniški avatar
M-XXXX

Odgovor Napisal/-a M-XXXX »

Tole lepljenje po kljukah me zanima. Se mi je spodnja plast na voznikovih vratih malo poškodovala. Drži tole tako kot mora? Se kaj vidi robove folije, ali je "pod rob" prilepljeno?
Laguna Coupe GT
Uporabniški avatar
Gapi

@al3n - plastike so original so samo polepljene s folijo. To bi moral znat narediti vsak, ki se ukvarja z limanjem folij po avtu.

@m-xxxx - bom detaljno poslikal pa ti nalepim slike, da boš sam videl kako je. ;)

Lp, G
Uporabniški avatar
Drejchi
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a Drejchi »

Jaz sem svoje pobarval s sprejem za plastiko in zadeva izgleda identična originalu.

Slike v moji temi :)
Slika
Uporabniški avatar
Gapi

Avto je naprodaj, od sredine avgusta do sedaj sem naredil nekaj manj kot 1000km in mi zaradi službe samo stoji. Avto je popolnoma brezhiben, prodajam pa zato ker se v novembru selim v Ravenno v Italijo, kjer sem dobil zaposlitev in je popolnoma brezveze da stoji avto doma. Imam pa že služben avto. Več info na zs.

Lp, Gašper
Odgovori