Clio GT - Rok

Predstavite Vašega Renault-a
Uporabniški avatar
ldiputs

Odgovor Napisal/-a ldiputs »

A morda kdo ve, kakšne pravice imam če napake ne uspejo opravit. Vem pač da nasploh velja da ti morajo izdelek zamenjati če je na servisu več kot 40 dni ampak kaj pa v primeru da se ista napaka skoz in skoz ponavlja ter je nikoli ne odpravijo dokončno? Verjetno se lahko samo slikam :?
ex R19 Limited, ex Clio GT
Uporabniški avatar
pico1
Kraj: zagorje ob savi

Odgovor Napisal/-a pico1 »

saus men isto dela ku ga pržgem pa zmir mal nagas zravn stupm pa j dobr
Uporabniški avatar
ldiputs

pico1 napisal/-a:saus men isto dela ku ga pržgem pa zmir mal nagas zravn stupm pa j dobr
Pa te to nič ne živcira? Kaj pa ko po takem vžigu prvič spelješ, ti kaj cuka? Meni je danes recimo prav brutalno parkrat cuknil v 2., ko sem malo močneje pospešil.
Uporabniški avatar
pico1

ja jst ga mal stim de laufa na mesti drgač pa čist pučas spilem pa dam u drugo
Uporabniški avatar
ldiputs

100-oktanec mogoče res ni pomagal pri problemih s hladnim zagonom, sem pa danes začuden opazil da imam povrpečno porabo po cca. 480km samo 8,1 kar je nekak za 0,5 manj kot pri prešnjih tankih pri podobni vožnji. Mogoče pa vseeno je nekaj na tem...
Uporabniški avatar
pico1

kako ti je ratal spravt na porabo 8,1 men j ratal sam na 8,3 je pa res da mam večino sam kratke relacije zdej poleti mi pije 8,5 pa mam večinoma klimo pržgano se pa res puzna če 100 tankaš ma bul puspeške pa še več kilometrov narediš
Uporabniški avatar
ldiputs

No, za pospeske nisem opazil, ceprav se grem vec ali manj vsak teden malo izzivljat ponoci na cesto, ko je vse prazno, lahko pa zagotovim da se koncna hitrost ni popolnoma nic spremenila napram 95 oktancu :D Glede porabe pa ne vem, ponavadi mi je pil 8,8 razen ce sem imel se kaj vec relacije sem ga spravil na 8,5. Zdej, do sluzbe imam 8km obvoznice, kar pomeni 16km na dan kadar grem z avtom (poleti veckrat s kolesom), punco pa v centru LJ, tako da imam mestne voznje tudi dosti. Verjetno me ta obvoznica do sluzbe malo resuje kar se porabe tice in to, da vec ali manj vozim kar po omejitvah...
Uporabniški avatar
ldiputs

KOSMO napisal/-a:dober dan!
sen nov na foromu in sem si zdaj to prečital in sen ugotovil da imamo namreč z totimi našimi gt-je vsi iste probleme ker jaz ga imam tudi in moj tudi hladen cuka
Dobrodošel, čimprej naredi predstavitev svojega jeklenega konjička :D

Kar se tiče cukanja pa pomoje, več kot nas je, bolje je, ker je potem več šans, da se bodo pri Renaultu podvizali ponudit neko rešitev. No, upam vsaj, da se bo to enkrat zrihtalo. Sicer je avtoček super, če odmisliš to napako.
Uporabniški avatar
Duli
Kraj: Novo mesto

Odgovor Napisal/-a Duli »

tut rs-i hladni cukajo, ni to nič nenavadnega, že odkar je pršu clio rs 3 leta 2006 ven, cukajo hladni.
Clio Renault Sport 200 Cup Racing Blue
Uporabniški avatar
ldiputs

Duli napisal/-a:tut rs-i hladni cukajo, ni to nič nenavadnega, že odkar je pršu clio rs 3 leta 2006 ven, cukajo hladni.
Ja, to da cukajo že, to, da pa ko prižgeš avto izgleda da bo skoraj izdihnil pa je nenavadno :(
Uporabniški avatar
KONDOR
Kraj: GROSUPLJE

Odgovor Napisal/-a KONDOR »

Duli napisal/-a:tut rs-i hladni cukajo, ni to nič nenavadnega, že odkar je pršu clio rs 3 leta 2006 ven, cukajo hladni.
Moj prejšnji GT ni cukal in tudi sedanji RS tudi ne.Vžgeš hladnega in se odpelješ,ko po putru :D
Uporabniški avatar
ldiputs

KONDOR napisal/-a:Moj prejšnji GT ni cukal in tudi sedanji RS tudi ne.Vžgeš hladnega in se odpelješ,ko po putru :D
Koliko km in let si pa imel GT-ja? In na koliko si delal servise, a samo na 30kkm ali tudi vmes?
Uporabniški avatar
Mark
Kraj: Maribor - Sl.Bistrica

Odgovor Napisal/-a Mark »

Meni GT po cca 26k km ne cuka. Mogoče sem do sedaj 2x opazil malo težavico, nasplošno pa je ok. Res, pa je, da mrzlega ne pritiskam takoj, ker je naselje in ne morem divjat. Do AC po cca 2-3 km pa je motor že ogret. Tankam pa 95% samo 100 oktanca.

Poraba je okol 9l, lahko tudi malo več. Na relacije pa sem mel sedaj na Češko in nazaj 7,3 l.
Uporabniški avatar
KONDOR
Kraj: GROSUPLJE

Odgovor Napisal/-a KONDOR »

ldiputs napisal/-a:
KONDOR napisal/-a:Moj prejšnji GT ni cukal in tudi sedanji RS tudi ne.Vžgeš hladnega in se odpelješ,ko po putru :D
Koliko km in let si pa imel GT-ja? In na koliko si delal servise, a samo na 30kkm ali tudi vmes?
GTja sem imel samo 15000km,od novembra,tako,da ni bilo narejenega še nobenega servisa.Roko na srce,servis na 30Kkm je že zaradi kvalitete olja tveganje!RS bo na menjavi olja na 10Kkm :D
GT mi je pa porabil pri enakem režimu vožnje več,kot RS :roll: okoli 10 litrov
Uporabniški avatar
ldiputs

En vmesen report... Zdej je ze kar nekaj tankov 100 oktanca, pa ni kaj bolje, samo se mi kar ne da na servis.

Sicer so mi pa sprednji metlici brisalcev danes ukradli, ne mors verjet. No, so bile ze bolj slabe, tako da sem jih imel tako in tako namen zamenjat. Kupil sem torej oba sprednja od Champion za 25,- EUR skupaj.

Najboljs da jih kar prilepim gor, pa se tablice za vsak slucaj, da ne zgine spet kej. :lol:
Odgovori