Renault laguna I 2.0 RXE
Gume centrirat. Ko si snemal dol je mogoče kakšna utež odpadla.
ŠIK Vulkanizerstvo, vgradnja avtoplina, protikorozijska zaščita, AVTOVLEKA 24H
Megane Coupe 1.4 16V l.99 ph-2 LPG
BMW E39 530i LPG
BMW E39 530i LPG
lep
lep pozdrav nujno potrebujem dve stvari pa ne vem kje dobiti ja potrebujem cev za dovod goriva to je tista iz tanka na bencinski filter je pa gumijasta pa točn ne vem kaksne so dimenzije ce mogoce kdo ve ja porebujem pa še konektor ki gre iz cevi na bencinski filter upam da kdo ve kje bi se to dalo dobit,ker sem obiskal ze kar nekaj trgovin z avtodeli pa nimajo....
Vprašaj na original servisu kuk je.
ŠIK Vulkanizerstvo, vgradnja avtoplina, protikorozijska zaščita, AVTOVLEKA 24H
BMW E39 530i LPG
BMW E39 530i LPG
lp
lep pozdrav! Da ne odpiram nove teme,bom objavil,kar tukaj.Imam sledeči problem,danes sem pri laguni hotel zamenjati zarnico za osvetlitev pepelnika.Ko sem menjal,in priključil je vsa notranja osvetljava,za kratek čas ugasnila in spet zagorela.Avtomatska klima osvetljava deluje,števec tudi,ne deluje mi pa osvetlitev vseh 4 smernikov gumb za zaklepanje vseh 4 vrat in za pomik stekel tudi ne deluje.Ostalo pa vse.Mogoče kdo ve kje bi lahko bil problem.Žarnice so pa vse ok.
lp
lep pozdrav! pozabu sm povedat da se ne gre za laguno 2.0 ampak je druga:) 1.8 letnik 1995 sedaj me pa še nekaj zanima,v števcu sem menjal žarnice in 2 so malo večje od ostalih,kje se da to dobit.in zanima me še kako vstavit zajlo nazaj v števec.