Renault Laguna III 2.0 dci [slike str.3]
Včeraj imel tehnični in ga naredu (juhu), potem sem šel zamenjat zimske gume za letne in mi vukanizer reče da imam počen sprednji desen feder. Ja super.
Počen je pa čisto spodaj kjer že leži na plošči. No itak bi jih bilo treba menjati, ker so kar utrujeni in je avto čist znižan.
Danes sem se pa lotil temeljitega čiščenja notranjosti. Sedeži so šli ven, tapete in sedeže sem očistil z vodnim sesalcem s paro, fleke sem pošprical z razmaščevalcem, enako sem naredil z vratnimi oblogami. Ne moreš verjeti koliko svinjarije se nabere čez čas. Vodo v posodi sem zamenjal najmanj 5x, ker je bila popolnoma črna. Potem sem še stekla znotraj obrisal z stelexom. Vglavnem, na koncu bi lahko jedel iz armaturne plošče
In ko sem že imel odstranjene sedeže, sem preveril stike na konektorjih tistih batov, ki v primeru trčenja zategnejo pas in mi je uspelo ugasniti lučko za airbag katera mi je svetila odkar je avto prišel k hiši.
To je to, slik nisem naredil, ker sem bil preveč zaposlen
Naslednji teden pa pride čiščenje zunanjosti, menjal bom fedre, vi boste pa dobili nekaj slikic.
lp
Počen je pa čisto spodaj kjer že leži na plošči. No itak bi jih bilo treba menjati, ker so kar utrujeni in je avto čist znižan.
Danes sem se pa lotil temeljitega čiščenja notranjosti. Sedeži so šli ven, tapete in sedeže sem očistil z vodnim sesalcem s paro, fleke sem pošprical z razmaščevalcem, enako sem naredil z vratnimi oblogami. Ne moreš verjeti koliko svinjarije se nabere čez čas. Vodo v posodi sem zamenjal najmanj 5x, ker je bila popolnoma črna. Potem sem še stekla znotraj obrisal z stelexom. Vglavnem, na koncu bi lahko jedel iz armaturne plošče
In ko sem že imel odstranjene sedeže, sem preveril stike na konektorjih tistih batov, ki v primeru trčenja zategnejo pas in mi je uspelo ugasniti lučko za airbag katera mi je svetila odkar je avto prišel k hiši.
To je to, slik nisem naredil, ker sem bil preveč zaposlen
Naslednji teden pa pride čiščenje zunanjosti, menjal bom fedre, vi boste pa dobili nekaj slikic.
lp
Renault Megane IV GT-line 1.2 TCe
Dialogys mi pravi 100€/kom (pa je že malo stara verzija), če je to prava cena mi je predrago. Stare vzmeti so bile dejansko daljše od novih, očitno so nove bolj trde. Bomo vidli kako bo čez kakšen mesec.
V teh časih so večinoma vse stare lagune malo znižane zaradi starih fedrov, malo sem gledal slike po internetu in se najde tudi kakšna, ki je podobno visoka moji. Potem pa vidiš še nizko zadnjo torzijo in je vse čudno
V teh časih so večinoma vse stare lagune malo znižane zaradi starih fedrov, malo sem gledal slike po internetu in se najde tudi kakšna, ki je podobno visoka moji. Potem pa vidiš še nizko zadnjo torzijo in je vse čudno
Re: Renault Laguna III 2.0 dci [slike str.3]
Zdravo.
Po dolgem času sem končno presedlal na malo novejšo laguno
. Staro laguno sem že prodal za 350€, mogoče se zdi malo, vendar je šla po 4 urah od objave na internetu. Veliko mi pomeni, da se pretirano ne ukvarjam s potencialnimi kupci in tratim svoj čas, zato sem ponudbo sprejel. Imela je pokvarjeno klimo, slabe zadnje armotizerje, 260kkm, zatikajoč menjalnik v vročem vremenu, sklopka je bila potrebna menjave (še prva)... Več pa raje ne bom našteval
.
Zdaj pa še malo o novi: 2.0dci (110kw), Grandtour, letnik 3/2011, od 1. lastnika, redno servisiran na pooblaščencu, oprema Bose & Design, 180kkm. Avto teče kot urca, upam da bo pri temu ostalo.
Še slike:

Lp.
Po dolgem času sem končno presedlal na malo novejšo laguno
Zdaj pa še malo o novi: 2.0dci (110kw), Grandtour, letnik 3/2011, od 1. lastnika, redno servisiran na pooblaščencu, oprema Bose & Design, 180kkm. Avto teče kot urca, upam da bo pri temu ostalo.
Še slike:

Lp.
U lepa...tako sem tudi jaz gledal...čuvaj jo
Koliko je tak car €?

všeč so mi dekleta,ki vedo bočno parkirat
Zanjo sem dal 9k eur.
Res hud avto, veliko oprema. Za 9k € dobiš res največ od avta 
Renault Laguna ll phase ll 2.0 dCi - ni več
Audi A5 Sportback
Audi A5 Sportback
Včeraj sem imel imel velik servis: garnitura jermena, jermenica, vodna črpalka, olje in vse kar pride zraven. Prej je jermen malo hotel cviliti kot je bil hladen, zdaj pa samo tišina, kot bi jo iz tovarne odpeljal
. Avto je zdej tipi topi, ampak so me pa kar dobro opalili na servisu
.
How much?
Z "garnitura jermena" upam da misliš mikro jermen. V nasprotnem primeru te nisi samo opalili, ampak so te n*******i.
Z "garnitura jermena" upam da misliš mikro jermen. V nasprotnem primeru te nisi samo opalili, ampak so te n*******i.