carminat navigation
Ali lahko prosim napišete s katerim programom to pečete in kakšen je točen postopek - korak po koraku. Sem zapekel s "Ashampoo Burning Studio 10" na 2,4x hitrosti in mi zadeva v avtu ne špila. Uporabil sem Verbatim-ove DVD+R DL. Torej vse kot mora biti. Sedaj ne vem ali je stvar v samem programu ali nastavitah. Prosim za pomoč. Hvala.
- Borut Povše
- Kraj: Kamnik
Evo sedaj sem zapekel z Imgburn in dela. Na GPS... sem prebral, da priporočajo ta program na najnižji možni hitrosti. Snel sem program in zapekel z 4x (lahko manj vendar naj DVD ne bi bil kompatibilen...?). V avtu mi je DVD takoj prebralo. Jutri pa na iskanje radarjev!Borut Povše napisal/-a:Sj so ti že pisal. Nero, ISO image pa dela. Vsaj tako pravijo. Če si iz Partisa dol daju, je pa cel postopek lepo opisan.
-
VelikiGoban
sinko napisal/-a:danes naložil V31.1dela v prvo in v nulo, ne moreš verjet čist sem pozabo da mamo tudi v kopru en stacionarni radar, in danes prismodim ene 200m metrov do njega začne tulit in znake risat pogledam čukasto in vidi ti tudi v SLO na karti V31.1 so stacionarni radarji, in ja POI so spet občutno poboljšani, fuul jih je napram V29
Pa se ti zdi da ta nova verzija tudi tako počasna kot nekateri pravijo za prejšnjo?
ne ta dela normalno, vsaj za 1x, sam nisem opazil da bi kaj štekalo, tudi ko vzgem avto se takoj naloži nič ne melje, na ekranu se prvo izpise renault in cez 3 do 4 sekunde je že karta na zaslonuigork napisal/-a:sinko napisal/-a:danes naložil V31.1dela v prvo in v nulo, ne moreš verjet čist sem pozabo da mamo tudi v kopru en stacionarni radar, in danes prismodim ene 200m metrov do njega začne tulit in znake risat pogledam čukasto in vidi ti tudi v SLO na karti V31.1 so stacionarni radarji, in ja POI so spet občutno poboljšani, fuul jih je napram V29
Pa se ti zdi da ta nova verzija tudi tako počasna kot nekateri pravijo za prejšnjo?
Laguna II 2.2dCi INITIALE PARIS
Mene pa samo zanima glede peke dadotek na CD oziroma DVD. V kakšnem formatu mora biti dadoteka, ko presnemavaš. S končnivo ISO ali moraš razširiti dadoteke pred presnemavanjem ali direkt na CD presnameš, kot se je presnelo s torerenta.
Sam imam dve dadoteki in sice naj bi bile najnovejši V31.1. Z neta sem že snel, imata pa ime CNC UPDATE DISK.rar in pa CNC v31.1.iso, sedaj pa me zanima ali direkt takšne datoteke presnamem na CD oz. DVD ali jih je treba spremeniti.
Hvala
Sam imam dve dadoteki in sice naj bi bile najnovejši V31.1. Z neta sem že snel, imata pa ime CNC UPDATE DISK.rar in pa CNC v31.1.iso, sedaj pa me zanima ali direkt takšne datoteke presnamem na CD oz. DVD ali jih je treba spremeniti.
Hvala
Renault laguna grandtour Initiale (2.0 dci 127 Kw)
- megan1.5dci
- Kraj: Ljubljana
Najprej datoteko CNC UPDATE DISK.rar razpakiraj. Predvidevam, da dobiš iso datoteko. Za peko uporabi ImgBurn (je zastonj), ki iz iso image-a zapeče CD oz DVD. Kot že večkrat napisano uporabi kvaliteten medij (Verbatim) in nastavi hitrost pisanja na najnižjo hitrost, ki jo podpirata medij in pekač. torej med 2,4 in 4.buscapé napisal/-a:Mene pa samo zanima glede peke dadotek na CD oziroma DVD. V kakšnem formatu mora biti dadoteka, ko presnemavaš. S končnivo ISO ali moraš razširiti dadoteke pred presnemavanjem ali direkt na CD presnameš, kot se je presnelo s torerenta.
Hvala
P.S. Vsak pekač ni dober. Če ne uspe poskusi z drugim.
najprej morš ugotovit ker Carminat imaš.Carminat CNI ali CNII.Ker starejši Carminat deluje samo na CDje.CNII pa tudi na cdje tko da morš gledat da potegneš pravo verzijo carminata in še cd in dvd.Tko da mejhn poglej kaj davnlovdaš
poglej tukaj: http://gpsunderground.com/forum/
poglej tukaj: http://gpsunderground.com/forum/

dela v prvo in v nulo, ne moreš verjet čist sem pozabo da mamo tudi v kopru en stacionarni radar, in danes prismodim ene 200m metrov do njega začne tulit in znake risat pogledam čukasto in vidi ti tudi v SLO na karti V31.1 so stacionarni radarji, in ja POI so spet občutno poboljšani, fuul jih je napram V29