kaj bi bilo

Okvare na vozilih in pomoč pri raznih problemih
Odgovori
Uporabniški avatar
pupa
Kraj: mb

kaj bi bilo

Odgovor Napisal/-a pupa »

Malo spodaj sem v eni temi spraševala o kodnem ključu, zdaj me pa dodatno zanima, če je res možno, da avto cuka zaradi ključa, včasih ne vžge, zafkavajo prestave,.... Ampak to samo občasno, ne vedno, vsak dan.
Men ni logično, po praznikih gre na računalnik, vendar .... en majhen ključ pa tako veliko sranje??? :shock:
(megane cabrio 98 l)
Uporabniški avatar
matey18
Kraj: kranj

Odgovor Napisal/-a matey18 »

Zarad ključa je možno da ti ne vžge. Da bi te pa zaradi tega zajebavale prestave pa ne verjamem oz ni logike. Maš avtomatika?
Uporabniški avatar
pupa
Kraj: mb

Odgovor Napisal/-a pupa »

Ne, ni avtomatik. Ampak pravijo, da če ključ zafrkava, lahko potem koda dela sranje računalniku in se vmes kregata.
No, jaz se pa tako ne spoznam, sam poslušam kaj dečki govorijo in se delajo pametne :oops: :lol: :lol:
Se pa mi vseeno zdi malo logično njihovo razmišljanje.
Uporabniški avatar
Fan
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a Fan »

Pozdravljeni

Ja no, zaradi ključa se nič lažje/težje ne predstavlja. preverite povezavo - menjalna ročica/menjalnik in preverite koliko olja je v menjalniku in po potrebi ga dolijte ali menjajte.
Kar se pa tiče, da včasih ne vžge - ja to bi pa lahko nagajal ključ. Preverite - vozilo priklopite na tester, ključ v ključavnico in v kontakt ( ne prižigati motorja ) in s testerjem preverite ujemanje kode, po potrebi ponovno nastavite kodo.

Lep pozdrav
Ker imam prepoved zasebnih sporočil, mi lahko vaša vprašanje pošljete na: [email protected]

https://www.facebook.com/Zavorni-Servis ... en-section" onclick="window.open(this.href);return false;
Odgovori