Clio 1.8 16V l.96 - By Spidojc
No ker so bile zavesice enostavno grde(skos sm sam premišljeval,fak kva sm naredu), sem vzel škarje ,bitumn, penzl,in nastalo je tole --->

Očetu je blo všeč, men tut

Očetu je blo všeč, men tut
Zadnjič spremenil Spidojc, dne 26 Apr 2011, 15:15, skupaj popravljeno 1 krat.

Model, s temle štrihanjem si ga pa še bl mem pihnu 
http://www.enigma-motorsport.si" onclick="window.open(this.href);return false;Odlično je, rajš mam grdo poštrihane,kot pa tiste modre,ker bodo itak skos umazane, in se ne bo vidl, nevem zakaj zmeraj komentirata (drmo,robi) ko gre za kakšno banalno stvar,če pa človek kaj tehničnega vpraša pa nč,ko bi ravno od vaju pričakoval kakšen konstruktiven odgovor
Kmetek, naklona ne vem, sem nekaj na oko nastavljal, ker sem mal testiral kako se obnaša z različnimi koti,zdele ko bom gumice volanske letve zamenjal bom šel še na optiko pa bom dal na -1,35 al pa vsaj tam nek.
Night, JBG kola je
nisem mel nobenga da bi mi mal prijel ko sem luknje označeval, zgleda da mi niso neki full usojene te zavesce, že s prejšnjimi sem mel probleme 
Kmetek, naklona ne vem, sem nekaj na oko nastavljal, ker sem mal testiral kako se obnaša z različnimi koti,zdele ko bom gumice volanske letve zamenjal bom šel še na optiko pa bom dal na -1,35 al pa vsaj tam nek.
Night, JBG kola je

Sm glih mislu napisat, še feltne bele pa GO tablco pa si tapraušinki napisal/-a:Men pa zavesce prov dobr zgledajo, poleg tega da so koristne. Sm jih mel na prejšnjem avtu tudi sam.
Je pa res da sm iz Idrije, kjer so zavesce kar en zaščitni znak idrijskih avtov.
Kar izgubim na ravnini, nadomestim v ovinku