Avtokozmetika
- bestsoundever
- Kraj: Dravograd
Avtokozmetika
Živjo. Nikjer nisem našel teme o avtokozmetiki in tukij napište katero avtokozmetiko uporabljate za vaše konjičke. Lahko napišete vse od vrst brisač, gobic, šamponov, voskov, sealant-ov, nego pnevmatik, notranjost, nega platišč, polirne paste, vse o tem...
Temo odpiram pa s tem namenom, da ČE kdo naročuje iz teh tujih strani kjer je ogromno povpraševanje, bi si tuki napisalo kdo bi kaj mel pa se vrže denar skupaj in naroči.
LP Jerry
Temo odpiram pa s tem namenom, da ČE kdo naročuje iz teh tujih strani kjer je ogromno povpraševanje, bi si tuki napisalo kdo bi kaj mel pa se vrže denar skupaj in naroči.
LP Jerry
KUPIM:
-Angel eyes za clio1
-Angel eyes za clio1
konjička najprej operem s šamponom za konja, da se mu dlaka lepo sveti, potem ga počešem še s krtačo pa kitke na repu spletem in zraven veselo zapojem......
aja nima konja
za avto
pranje:
-turtlewax šampon z voskom

prej sem imel sonaxov šampon z voskom pa v primerjavi z želvo ni imel nekih čudežnih lastnosti, nekako enak efekt je bil kot najcenejši generični šampon od petrola (samo boljši občutek sem imel ker je bil sonaxov)
s turtlewaxom se pa res lepo sveti in se ga celo splača kupit
za pečene muhe in mrtve deževnike omehčat imam
bug & tar remover, isto od turtlewaxa
nabavil sem ga ker sem bil zadovoljen s šamponom, in tudi ta sprej je odličen
kakšnega primerljivega odstranjevalca še nisem probal tako da dopuščam možnost da je kje še kaj boljšega

pa za zapečeno svinjarijo iz platišč odstranit
isto od turtle wax wheel cleaner
(imam en poceni sprej iz špara in se mi zdi da isto odstrani svinjarijo, samo se bojim da je prehud in ga uporabljam samo na grših platiščih
)

za pranje uporabljam rokavico iz mikro vlaken
nekaj takšnega

je fajn in priporočam
kar je poliranja pa automagic paste
sem sprobaval še sonax in je krš, nič ne spolira, pa še švicaš zraven kot konj, ker ne gre ne gor ne dol... četudi je šumaher gor (al karkoli se že zdaj gor lima)
za usnje imam
renapur kremo

je v redu samo malce mastno (se dolgo vpija) pa sveti se preveč in za moj nos ima preveč nasilen vonj
drugače pa lepo omehča in zaščiti
potem sem nabavil še eno mleko od armorall-a za usnje in uporabil točno enkrat.
diši lepše od renapur kreme, to je pa tudi vse
in še eno čistilo + regenerator v dveh plastenkah sem nabavil ki je najbolj kul
usnje naredi lepo in se ne sveti kot bi ga z mastjo namazal
ni pa ravno praktično za uporabo, ker traja da vse očistiš in naregeneriraš
za na nitro očistiti in navlažiti usnje so odlični vlažilni robčki za dojenčkove ritke,
ja sem imel tiste od johnsona in so bili super
cel avto je po umitem dojenčku in kamilicah dišal
za čiščenje tepihov in stropa vanish pena za tepihe
in sesalec
očisti hudo dobro
mislim da sem vse napisal
aja nima konja
za avto
pranje:
-turtlewax šampon z voskom
prej sem imel sonaxov šampon z voskom pa v primerjavi z želvo ni imel nekih čudežnih lastnosti, nekako enak efekt je bil kot najcenejši generični šampon od petrola (samo boljši občutek sem imel ker je bil sonaxov)
s turtlewaxom se pa res lepo sveti in se ga celo splača kupit
za pečene muhe in mrtve deževnike omehčat imam
bug & tar remover, isto od turtlewaxa
nabavil sem ga ker sem bil zadovoljen s šamponom, in tudi ta sprej je odličen
kakšnega primerljivega odstranjevalca še nisem probal tako da dopuščam možnost da je kje še kaj boljšega
pa za zapečeno svinjarijo iz platišč odstranit
isto od turtle wax wheel cleaner
(imam en poceni sprej iz špara in se mi zdi da isto odstrani svinjarijo, samo se bojim da je prehud in ga uporabljam samo na grših platiščih

za pranje uporabljam rokavico iz mikro vlaken
nekaj takšnega

je fajn in priporočam
kar je poliranja pa automagic paste
sem sprobaval še sonax in je krš, nič ne spolira, pa še švicaš zraven kot konj, ker ne gre ne gor ne dol... četudi je šumaher gor (al karkoli se že zdaj gor lima)
za usnje imam
renapur kremo

je v redu samo malce mastno (se dolgo vpija) pa sveti se preveč in za moj nos ima preveč nasilen vonj
drugače pa lepo omehča in zaščiti
potem sem nabavil še eno mleko od armorall-a za usnje in uporabil točno enkrat.
diši lepše od renapur kreme, to je pa tudi vse
in še eno čistilo + regenerator v dveh plastenkah sem nabavil ki je najbolj kul
usnje naredi lepo in se ne sveti kot bi ga z mastjo namazal
ni pa ravno praktično za uporabo, ker traja da vse očistiš in naregeneriraš
za na nitro očistiti in navlažiti usnje so odlični vlažilni robčki za dojenčkove ritke,
ja sem imel tiste od johnsona in so bili super
cel avto je po umitem dojenčku in kamilicah dišal
za čiščenje tepihov in stropa vanish pena za tepihe
in sesalec
očisti hudo dobro
mislim da sem vse napisal
Renault 18 TLJ Renault 21 GTS Renault 21 TURBO Renault 21 NEVADA Megane CC
- bestsoundever
- Kraj: Dravograd
Superca.
Jaz osebno uporabljam šampon od sonaxa in sicer turbowash, vsebuje carnaubo in se voda lepo odteče, za plastične površine modro čistilo od automagic-a zelo lepo se sveti in diši po čigumijah, za tapecirngo od sonaxa peno, za gume imam od turtlewax premaz za črne pnevmatike (brez sijaja), za stekla jelenjo gobico ter navadno vodo-obrišem s časopisom, povoskam avto 1x na 2meseca ravno danes sem ga z vosekom GOLD od FORMULA 1, 100% carnauba.
Ampak mislim preiti na višji rang čiščenja z kvalitetnejšimi produkti.
v planu imam avto spolirat z 3m srednjo ter ultrafino pasto, namazati z sealant-om ter od poor boys last touch premaz za globoki sijaj.
Jaz osebno uporabljam šampon od sonaxa in sicer turbowash, vsebuje carnaubo in se voda lepo odteče, za plastične površine modro čistilo od automagic-a zelo lepo se sveti in diši po čigumijah, za tapecirngo od sonaxa peno, za gume imam od turtlewax premaz za črne pnevmatike (brez sijaja), za stekla jelenjo gobico ter navadno vodo-obrišem s časopisom, povoskam avto 1x na 2meseca ravno danes sem ga z vosekom GOLD od FORMULA 1, 100% carnauba.
Ampak mislim preiti na višji rang čiščenja z kvalitetnejšimi produkti.
v planu imam avto spolirat z 3m srednjo ter ultrafino pasto, namazati z sealant-om ter od poor boys last touch premaz za globoki sijaj.
KUPIM:
-Angel eyes za clio1
-Angel eyes za clio1
No jst zadnji mesec perem avto z tole zadevo
http://www.meguiarsdirect.com/product_d ... EG+GOLD+16
in sm precej zadovoljen.
Ravno ta teden ko je bil stalno dž in sem se vozil vsak dan sem videl kako dolgo vosek dejansko ostaja na avtu. Šipa po slabem tednu še vedno vsrana od voska.
Za barvo je ql za šipo pa mal mn.
http://www.meguiarsdirect.com/product_d ... EG+GOLD+16
in sm precej zadovoljen.
Ravno ta teden ko je bil stalno dž in sem se vozil vsak dan sem videl kako dolgo vosek dejansko ostaja na avtu. Šipa po slabem tednu še vedno vsrana od voska.
Za barvo je ql za šipo pa mal mn.
V celju maš mojstra poliranja in spraševanje kje kupit kvalitetno kozmetiko je odveč.
Ima tudi spletno prodajalno.
http://carshinefactory.com/
Ima tudi spletno prodajalno.
http://carshinefactory.com/
- Primož Five
- Kraj: Logatec
Jaz jih naročam preko interneta iz Anglije, ker je dosti ceneje. Drugače pa mislm da bi mogl to kr v dostih štacunah imet kjer prodajajo kar koli v zvezi z poliranjem ali pa barvami oz. nego avtomobila.
Evo pri njih mislm da majo to kr na zalogi...kontaktiraj jih.
http://www.glaso.si/
Evo pri njih mislm da majo to kr na zalogi...kontaktiraj jih.
http://www.glaso.si/
- gagi'd hype
- Kraj: od sevnice do Ljubljane
Vse od 3M dobite na strani http://www.transcon.si/
Js sm tle naroču šampon, krpice in polirpasto, tisto za final finish, in je res kvalitetna roba. Avto tko gladek nakonc, da se prah sam spiha dol..
Osebno so mi vsi 3M izdelki na nivoju, tko da jim kar zaupam.
Js sm tle naroču šampon, krpice in polirpasto, tisto za final finish, in je res kvalitetna roba. Avto tko gladek nakonc, da se prah sam spiha dol..
Osebno so mi vsi 3M izdelki na nivoju, tko da jim kar zaupam.
Čista resnica gigi'd hype , če boš želel pa še kakšen boljši učinek voskanja imaš pa potem edino še swiss wax, ki pa pride čisto osnovni vosek okoli 100€ imaš pa v avstriji štacuno oz. po internetu te ceneje pride. Pa seveda veliko je tudi pribor in način pranja sam šampon in polir pasta ne bosta veliko naredila.