Renault laguna I 2.0 RXE

Predstavite Vašega Renault-a
Uporabniški avatar
SkAoS
Kraj: hrastnik

Renault laguna I 2.0 RXE

Odgovor Napisal/-a SkAoS »

lep pozdrav pred nekaj tedni sem kupil tole laguno,in je res odlična za ta letnik (1995) imam pa seveda nekaj malenkosti za porihtat.Avto ima kar dosti opreme za ta letnik,prilagam nekaj slikic kaj več pa še napišem ko bo čas slike pa tudi še pridejo.Ker prej nisem imel časa kaj več napisati vam bom pa še sedaj.avto ima 280000 prevoženih km ampak mašina in vse ostalo deluje zelo dobro.Za nakup lagune sem se pa odločil zato,ker sem pred tem vozil megana 97 letnik 1.6 in je bil res odličen tudi nikoli me ni razočaral ampak bilo mi ga pa je teško prodati ker sem se ga preveč navadil:) ko sem pa kupil laguno sem bil pa tudi navdušen nad njo saj ima dobre vozne lastnosti in veliko prostora,ko bom pa imel malo več časa bodo pa tudi nove slikice zaenkrat kar sem na novo kupil so platišča 15 col mogoče tudi kakšno boljše ozvočenje ,če imate pa še vi kakšne predloge kako zrihtati tole zverinco pa kar z besedo na dan,kajti hvalezen bom vsakega predloga.

Slika

Slika

Slika

Slika
Zadnjič spremenil SkAoS, dne 04 Apr 2011, 23:21, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
Edoedo

Odgovor Napisal/-a Edoedo »

uau =) lepa čist .. pa nevidš usak dan take barve lagune =)
aja moj nasvet od ph2 luči gor pa je auto še 1x lepši kokr je zdj .. pride okol 120 130€ nove .. sicer ne origal amapk dobr..

pa po pamet =)

LP
Uporabniški avatar
SkAoS

imam pa eno vprašanje glede temperature motorja,kazalec se na začetku dvigne do polovice ko se avto segreje,potem pa pade na ničlo in seveda tudi gretje ne dela tako kot bi moralo.potem pa ko se vozim je temperatura vedno na ničli,ko se pa ustavim za nekaj časa pa spet pride do polovice,ko se zacnem vozit naprej pa ponovno pada,jaz sumim termostat kaj mislite vi.
Uporabniški avatar
Tadej
Kraj: Kočevje

Odgovor Napisal/-a Tadej »

termostat...
Uporabniški avatar
Nos
Kraj: Šentjernej-Kranj

Odgovor Napisal/-a Nos »

Dobrodošel na Forumu.
lepa Lagunca :)
srečno vožnjo želim.

Lp
.::Fiat-crap:: Nissan-cool:: Renault-renault:: VW-boring:: Renault-again:: Renault sport-sporty:: BMW-mmmmm::.
Uporabniški avatar
lukeatluke

Odgovor Napisal/-a lukeatluke »

Termostat, smo imeli eno zimo s tem problem, cena <50€.

Je pa laguna res stroj, dobro nam je služila, isti motor, Alize oprema, ni blo bolšga za relacije ;)
Uporabniški avatar
Dawid

Odgovor Napisal/-a Dawid »

Lepa Lagunca, sem jo slučajno videl na avto.net pred kratkim.

Lepa barva, dodaj še kakšno fotko notranjosti...

Imamo doma 1.8 letnik 1996, do sedaj narejenih 12000km in brez problema, v kratkem samo menjava olja in filtrov.

Kar se tiče udobja ap je avto res bomba in glede na letnik.

lp, D
Uporabniški avatar
slovenc
Kraj: Novo mesto

Odgovor Napisal/-a slovenc »

lukeatluke napisal/-a:Termostat, smo imeli eno zimo s tem problem, cena <50€.

Je pa laguna res stroj, dobro nam je služila, isti motor, Alize oprema, ni blo bolšga za relacije ;)
Termostat je 10€ :wink:
Slika
Uporabniški avatar
Dawid

Odgovor Napisal/-a Dawid »

slovenc napisal/-a:
lukeatluke napisal/-a:Termostat, smo imeli eno zimo s tem problem, cena <50€.

Termostat je 10€ :wink:
V anetu 13€. Ga moramo tudi na naši menjat pa še ni bilo časa.

lp, D
Uporabniški avatar
SkAoS

sem ze nabavu cena pa je 10 eurov.
Uporabniški avatar
slovenc
Kraj: Novo mesto

Odgovor Napisal/-a slovenc »

Jaz sem ga med zimo, mnogo bolše potem, ko ti je toplo :D Edin hudič, ker je za prezračevanje glupo narjeno.
Slika
Uporabniški avatar
lukeatluke

Odgovor Napisal/-a lukeatluke »

Lepo, nisem vedel koliko in kaj, vem da smo delali par let nazaj, ko je bil avto še vreden pooblaščenega servisa, verjetno je prišlo več kot 10€ :lol:
Uporabniški avatar
tdk

Odgovor Napisal/-a tdk »

Lepa laguna;veliko varnih km.
Sam sem imel laguno 2.0 RT,mislim da je bila malenkost novejša(napis zadaj drugačen),kupil sem je z nekje 80k km in prodal z okoli 160k km.
Z avtom sem bil zelo zadovoljen...in ravno ta laguna je veliko pripomogla k temu,da imam sedaj že 4 laguno.In o vseh samo in le zelo zelo dobro.

naj ti dobro služi!!

lp tdk
Uporabniški avatar
Godward

Odgovor Napisal/-a Godward »

laguna je zakon, za dolge vožnje še posebej. problem je ker kilometri kr letijo bencin pa je drag :lol:
Slika
Uporabniški avatar
SkAoS

res je iz dneva v dan mi je bolša,na dolge ture pa še bol pa tud pospeški so tapravi :) seveda megane je bil tudi odličen,ampak laguna je bolša nasploh pa tudi renault ne vem če bom kdaj zamenju znamko avtomobila,ker me še noben od 2 renojev ni razočaral.Imam pa še eno vprašanje za vas glede gretja zadnje šipe v avtu imam avtomatsko klimo tako da je stikalo na klimi,včeraj po dežju sem opazil da šipe ne odrosi seveda gretje ne deluje gledal sem zadaj na šipi in ni nikjer pretrgano da bi kaj manjkalo ali je mogoče varovalka crknila,le te pa pod volanom ni.
Odgovori