lep pozdrav pred nekaj tedni sem kupil tole laguno,in je res odlična za ta letnik (1995) imam pa seveda nekaj malenkosti za porihtat.Avto ima kar dosti opreme za ta letnik,prilagam nekaj slikic kaj več pa še napišem ko bo čas slike pa tudi še pridejo.Ker prej nisem imel časa kaj več napisati vam bom pa še sedaj.avto ima 280000 prevoženih km ampak mašina in vse ostalo deluje zelo dobro.Za nakup lagune sem se pa odločil zato,ker sem pred tem vozil megana 97 letnik 1.6 in je bil res odličen tudi nikoli me ni razočaral ampak bilo mi ga pa je teško prodati ker sem se ga preveč navadil:) ko sem pa kupil laguno sem bil pa tudi navdušen nad njo saj ima dobre vozne lastnosti in veliko prostora,ko bom pa imel malo več časa bodo pa tudi nove slikice zaenkrat kar sem na novo kupil so platišča 15 col mogoče tudi kakšno boljše ozvočenje ,če imate pa še vi kakšne predloge kako zrihtati tole zverinco pa kar z besedo na dan,kajti hvalezen bom vsakega predloga.
Zadnjič spremenil SkAoS, dne 04 Apr 2011, 23:21, skupaj popravljeno 1 krat.
uau =) lepa čist .. pa nevidš usak dan take barve lagune =)
aja moj nasvet od ph2 luči gor pa je auto še 1x lepši kokr je zdj .. pride okol 120 130€ nove .. sicer ne origal amapk dobr..
imam pa eno vprašanje glede temperature motorja,kazalec se na začetku dvigne do polovice ko se avto segreje,potem pa pade na ničlo in seveda tudi gretje ne dela tako kot bi moralo.potem pa ko se vozim je temperatura vedno na ničli,ko se pa ustavim za nekaj časa pa spet pride do polovice,ko se zacnem vozit naprej pa ponovno pada,jaz sumim termostat kaj mislite vi.
Lepa laguna;veliko varnih km.
Sam sem imel laguno 2.0 RT,mislim da je bila malenkost novejša(napis zadaj drugačen),kupil sem je z nekje 80k km in prodal z okoli 160k km.
Z avtom sem bil zelo zadovoljen...in ravno ta laguna je veliko pripomogla k temu,da imam sedaj že 4 laguno.In o vseh samo in le zelo zelo dobro.
res je iz dneva v dan mi je bolša,na dolge ture pa še bol pa tud pospeški so tapravi seveda megane je bil tudi odličen,ampak laguna je bolša nasploh pa tudi renault ne vem če bom kdaj zamenju znamko avtomobila,ker me še noben od 2 renojev ni razočaral.Imam pa še eno vprašanje za vas glede gretja zadnje šipe v avtu imam avtomatsko klimo tako da je stikalo na klimi,včeraj po dežju sem opazil da šipe ne odrosi seveda gretje ne deluje gledal sem zadaj na šipi in ni nikjer pretrgano da bi kaj manjkalo ali je mogoče varovalka crknila,le te pa pod volanom ni.