Haha dobr de sm mislu isto nalepit gor k sm viduLiquid napisal/-a:škorc, tole? http://soncek.si/si/peg-perego-gt3-modu ... 9167.shtml
Schkorc oz. moj vozni park skozi cas (LY Clio RS R27)
Evo pa je odkrit
.
Je kar v merilu 1:1
.
Pa še teaser:

LP, Primož
croma_man napisal/-a:a zdej si se z 1:18 RC modelčki začel igrat ?
Pa še teaser:

LP, Primož
Avtoslalom? Več na www.amd-sempeter.si
Saj vas ne mučim, ampak sem na šihtu, pa ne morem ves čas urejati fotk in pisati postov
.
. Za nagrado lahko dobita vikend paket z iskanim prevoznim sredstvom (seveda z vso vsebino, da si malo odpočijem
).
Torej pa ga predstavimo... V bistvu je že precej napisanega o njem, tako da bom prešel k fotkam
.
Upam da ne boste preveč jezni in da razumete malo šale
. Kot sem že napisal, se zavedam, da spada to prevozno sredstvo v vrtec, pa vseeno
.

Sedaj bi vam ostalo le še, da poveste ali bo dirkač ali dirkačica, ampak raje ne, da ne bo McLaren hud
.
. Se vidi, da te že res dooolgooo ni bilo na obisku
...
LP, Primož
Liquid napisal/-a:škorc, tole? http://soncek.si/si/peg-perego-gt3-modu ... 9167.shtml
Odlično, pa smo ga le našlixandrej napisal/-a:Peg perego Gt3!
...
ČESTITKE!
Torej pa ga predstavimo... V bistvu je že precej napisanega o njem, tako da bom prešel k fotkam
Upam da ne boste preveč jezni in da razumete malo šale

Sedaj bi vam ostalo le še, da poveste ali bo dirkač ali dirkačica, ampak raje ne, da ne bo McLaren hud
Ne ime bo, ampak ime jecroma_man napisal/-a:ime bo...? nekaj iz palete renaulta?![]()
![]()
LP, Primož
Potem pa sploh čestitke in srečno vožnjo - ob takem neprecenljivem tovoru 
Renault Laguna Grandtour Dynamique Lux 1,9 dCi + Renault Clio II Storia 1.2 16V + Renault 4 GTL Gordini to-be + EX Renault Clio 1 1.2 RT + EX Renault 19 1,4 TR Europa
Vsi z veseljem servisirani pri Astilbi!
Vsi z veseljem servisirani pri Astilbi!
- gagi'd hype
- Kraj: od sevnice do Ljubljane
- killah bee
- Kraj: Ljubljana
Kaka šala neki, s tem ni heca. Dobr vojzek mate. Sej je boncl odpru eno temu na te vozeke da pokažemo ponosni očki v čem se naš podmladek okol vozi 
evo teme
http://www.renault-klub.si/forum/viewtopic.php?t=31241
Aja pa čestitke, še iz moje strani. Zaj bi pa res lahko naredli en meet samo frišno pečeni vozičkarji
evo teme
http://www.renault-klub.si/forum/viewtopic.php?t=31241
Aja pa čestitke, še iz moje strani. Zaj bi pa res lahko naredli en meet samo frišno pečeni vozičkarji
Štrom for wife, UPS for life.
Hvala vsem za čestitke.
Če sem že zašel od avtomobilov, pa naj poleg vozička na kratko predstavim še drugo pridobitev (čeprav vem, da ne spada sem... pa kaj hočem če sem pa še vedno navdušen nad njim).
Je fantek, ime pa mu je Reno (pač po Renaultu)... Saj me ne jemljete resno
... Ime mu je Andraž. Upam da mu bodo všeč avtomobili, ker drugače ne vem komu jih bom zapustil
. Če pa bo želel biti recimo ličar, klepar ali kaj podobnega, pa sploh ne bi imel nič proti
.
Fotka čisto svežega:

Pa še malo starejšega:

večino časa je (tako kot fotr
) precej dobre volje

To je to.
Sicer mi kolegi pravijo, da je čisto podoben našemu poštarju, pa ne vem kaj hočejo s tem povedati
. HECAM SE
.
@killah bee: Vem, da si že včeraj napisal za GT3, zato pa nisem več komentiral, da ne bi kdo prehitro posumil in da sem lahko do konca izpeljal ugibanje
.
@obi: Vem za tisto temo, ampak zanalašč nisem hotel prvo tja objavljati, ker potem ne bi mogel izpeljati tega ugibanja
.
Drugače bom pa tudi v tisti temi objavil, samo da vse fotke spravim skupaj. Namreč če sem že pri avtih čuden, je to očitno nalezljivo, tako imava več vozičkov
Za vsak avto svojega
.
Kar se tiče pa meeta vozičkarjev, bo pa sedaj ob toplem vremenu ravno prav čas.
LP, Primož
Če sem že zašel od avtomobilov, pa naj poleg vozička na kratko predstavim še drugo pridobitev (čeprav vem, da ne spada sem... pa kaj hočem če sem pa še vedno navdušen nad njim).
Je fantek, ime pa mu je Reno (pač po Renaultu)... Saj me ne jemljete resno
Fotka čisto svežega:

Pa še malo starejšega:

večino časa je (tako kot fotr

To je to.
Sicer mi kolegi pravijo, da je čisto podoben našemu poštarju, pa ne vem kaj hočejo s tem povedati
@killah bee: Vem, da si že včeraj napisal za GT3, zato pa nisem več komentiral, da ne bi kdo prehitro posumil in da sem lahko do konca izpeljal ugibanje
@obi: Vem za tisto temo, ampak zanalašč nisem hotel prvo tja objavljati, ker potem ne bi mogel izpeljati tega ugibanja
Drugače bom pa tudi v tisti temi objavil, samo da vse fotke spravim skupaj. Namreč če sem že pri avtih čuden, je to očitno nalezljivo, tako imava več vozičkov
Kar se tiče pa meeta vozičkarjev, bo pa sedaj ob toplem vremenu ravno prav čas.
LP, Primož
- gagi'd hype
- Kraj: od sevnice do Ljubljane