Vseeno se ga da dobiti, ne da bi zato moral ponj v tujino.clio open napisal/-a:Po moje so o 300 konjski mrcini začel pisat otroc zarad Focusa RS. Odkar vem za močnejšo različico je blo govora o 270KM. No, malo so spremenil, dodal so 5KM, kar se pa ni spremenilo je dobabvljivost pri nas. Kolikor vem, se še nič ne govori o tem, da ga bodo v SLO prodajali.Nos napisal/-a:kaj pa una mrcina 300konjska, ko se je govorilo neki? al je to zdej to?zizek napisal/-a: Na žalost ne.V novem hrvaškem EVO magazinu,ki sem ga danes kupil sem zasledil.Mel bo 275 ps 40-50nm navora 50kg manj,na prednjem odbijaču bočna rebra drugačno mrežo pred interkolerjem in nebo mel led dnevne luči.Znotraj pa manj plastike manj kože in brez naslona za roke in še kaj je najbolj pomembno mehansko blokado diferencijala in da ga navelko testirajo na kje drugje kot Nurburgringu.![]()
sem pa zasledil tud neke spy photos z nurburgringa
Megan lll rs 275
Skromnost je lepa čednost. Pozabite jo. Čimprej.
tako je. sicer pa se pustimo presenetit. uradno verjetno ne smejo dajati izjav, kaj pa se bo neuradno dogajalo na servisih pa se še ne ve.nightmare napisal/-a:Po komentarjih Renault Sport Slovenija na Facebooku bo verzija 265km in se starega megana tovarniško oz. v garanciji na pooblaščenem servinu ne bo dalo nadgradit saj naj bi bila to čisto druga verzija.
sicer pa je avto elektronika že enega RSa3 predelala na 280 KM, tko da alternative obstajajo zmeraj
VW Passat 2.0 TDI DSG R-line 2017
Clio IV RS EDC 2015
VW Passat 2.0 TDI 2013 - prodan
Megane Coupe 3 RS CUP 2010 - prodan v dobre roke
Clio IV RS EDC 2015
pri 280 KM so še vsi ključni paramteri v mejah normale. Tisto kar je pa več pa gre čez te meje.crammond napisal/-a:280...?
meni so po mailu obljubljali +45, kar je prej slabi 300 konjicev..
pa še oklevam....
VW Passat 2.0 TDI DSG R-line 2017
Clio IV RS EDC 2015
Clio IV RS EDC 2015
http://www.germancarforum.com/1-series/ ... oupes.html
bmw 1M vs megan rs tropy zmagovalec je ze vnaprej znan....
bmw 1M vs megan rs tropy zmagovalec je ze vnaprej znan....