megane cupe - potovalni računalnik
megane cupe - potovalni računalnik
imam megana cupeja l. 01 in me zanima če se da in kolikšen je strošek in količina dela da bi vgradil potovalni računalnik?
Ker kolikor mi je znano imajo takšni megani že nekateri vgrajeno kot dodatno opremo?
Ker kolikor mi je znano imajo takšni megani že nekateri vgrajeno kot dodatno opremo?
Katero opremo pa maš to? Električne šipe pa gretje ogledal ma? Če ima vso napeljavo za potovalni računalnik pol ni take panike, se samo števec zamenja pa ročka za brisalce. Če pa nimaš napeljave pol pa nima smisla it v to ker bo najbrž predrago, pa tudi ne vem kje bi dobil podatek kaj vse potrebuješ.
ŠIK Vulkanizerstvo, vgradnja avtoplina, protikorozijska zaščita, AVTOVLEKA 24H
Megane Coupe 1.4 16V l.99 ph-2 LPG
BMW E39 530i LPG
BMW E39 530i LPG
Tlele pr meganih so okrog leta 2001 in 2001 naredili dve verzije avtov, eno z ful opreme, pa eno z malo manj.
Tista z malo manj nima el. ogledal, ogrevanja ogl.j potovalnega, rač,...
Če rabiš imam jst števec z potovalnim rač in ročko, nisem pa še probal če v takih modelih funkcionira...
za začetek lahko pogledaš kolk žic ti pride na števec na konektorju, pa poslikaš, pa bomo vidli če je isto kot pri avtih z potovalnim rač.
lp
Tista z malo manj nima el. ogledal, ogrevanja ogl.j potovalnega, rač,...
Če rabiš imam jst števec z potovalnim rač in ročko, nisem pa še probal če v takih modelih funkcionira...
za začetek lahko pogledaš kolk žic ti pride na števec na konektorju, pa poslikaš, pa bomo vidli če je isto kot pri avtih z potovalnim rač.
lp
Megane RT, 1999

Če maš el. pomik ogledal maš verjetno tudi gretje. To enostavno testiraš tako da prižgeš gretje zadnje šipe, pustiš recimo 1-2 minute al pa ko se voziš pa se potem dotakneš ogledala. Če je toplo pol maš gretje. Probaj pa oba.
ŠIK Vulkanizerstvo, vgradnja avtoplina, protikorozijska zaščita, AVTOVLEKA 24H
BMW E39 530i LPG
BMW E39 530i LPG
To sem tudi js hotel naknadno vgraditi v letnik 2001. Da ti potovalni računalnik deluje je potrebno samo ročko za brisavce menjati z ročko ki ima tipko in pa števec. No samo pri števcu je fora da ko ga menjaš potovalni računalnik lepo deluje ampak ne delajo ti pa opozorilne lučke za ročno, za gorivo pa vrjetno še kaj drugega. No to je mene malce preveč motilo tako da sem dal nazaj stari števec notri. Je pa baje treba samo drugače razporediti žičke pri vklopu v števec, ampak sheme še nisem nikjer našel.
Če boš imel kaj sreče sporoči. Se pa mam namen letos to porihtat če bo le šlo.
Če boš imel kaj sreče sporoči. Se pa mam namen letos to porihtat če bo le šlo.