Clio 2.0 16v Maxi projekt
No zadnji maxi most je po principu res podoben cestnemu od williamsa, ampak res samo podoben. Podoben je pa nekako tako kot je celotna razlika med cestnim williamsom pa maxijem. Vpetje palic je isto, same palice so drugačne, kraki so totalno drug design, vključno z zadjimi zavorami in vpetjem le teh. Blažilci so bili pa Proflex nastavljivi z zunanjimi rezervarčki...
Clio 2.0 16V Williams 94'
"Moj avto zgleda serijski od daleč, a je daleč od serijskega..."

robi1000 napisal/-a:No zadnji maxi most je po principu res podoben cestnemu od williamsa, ampak res samo podoben. Podoben je pa nekako tako kot je celotna razlika med cestnim williamsom pa maxijem. Vpetje palic je isto, same palice so drugačne, kraki so totalno drug design, vključno z zadjimi zavorami in vpetjem le teh. Blažilci so bili pa Proflex nastavljivi z zunanjimi rezervarčki...
mam jest use te mere in slike ki jih je tud ze robi videl tko da clio 16v in williams in maxi niso isti kaj šele podobni.........ce jih pa kdo rabi pa se lahk kej zmenimo ampak ne zastonj
...dirka se na dirkah ne v prometu...
clio988 napisal/-a:mam jest use te mere in slike ki jih je tud ze robi videl tko da clio 16v in williams in maxi niso isti kaj šele podobni.........ce jih pa kdo rabi pa se lahk kej zmenimo ampak ne zastonj
Zadnjič spremenil robi1000, dne 20 Feb 2011, 15:18, skupaj popravljeno 1 krat.
Clio 2.0 16V Williams 94'

- R19-racing
- Kraj: koper
Danes bil tam in vidu zverinico v živo. Se premika zadeva. Počasi pa zihr.
GOOGLE zihr ve!!!!!!!!!! Zato se googlajmo.
http://rsslo.nagradne-igre.si/igra/2920 ... 3ce0d2daf8
http://rsslo.nagradne-igre.si/igra/2920 ... 3ce0d2daf8
- matejpurgar19
- matejpurgar19
Avto se popravlja (sprednji konec), ker je bil malenkost zaleten spredaj levo in z moje strani spredaj desno (havba). Avto sem dal takrat popravit Papežu, ker se je mudilo. Kaj je nastalo iz tega?!?! Havba je pokitana s pol kile kita samo spredaj nad masko!, kriva sprednja vezna tam kjer se luč pritrdi na desni strani. Maska je bla prilimana z vijaki vred! Na levi strani kjer je luč je blo pa tudi pol kile kita. V glavnem naredu ni NIČ! Verjetno za kleparijo še ni slišal ... pozna samo kit!?
To se sedaj popravlja, upasala sta se original blatnika, da se naredi po original lučeh tako kot je treba in da se ujame vse "lufte". Je pa kar razlika pri poširjenem podvozju z original blatniki
To je za enkrat to

To se sedaj popravlja, upasala sta se original blatnika, da se naredi po original lučeh tako kot je treba in da se ujame vse "lufte". Je pa kar razlika pri poširjenem podvozju z original blatniki
To je za enkrat to