Naj se predstavim..Sem Alen, doma iz Črmošnjic pri Stopičah, čeprav rojeni Novomeščan. Od marca lani naši družini zvesto služi Megane 1.6 16V Dynamique. Po enem letu uporabe lahko brez slabe vesti zatrdim, da sem z avtom zelo zelo zadovoljen, kvaliteta izdelave je vzorna, prostora je veliko in preveč, motor pa tudi ni tako zelo švoh in zna s primerno vožnjo biti kar poskočen.(dokaz: v soboto sem na paralelnem "race-u" od 40km/h do 150km/h prehitel svaka, ki ima megana II 1,5 dci(105) za dve dolžini avta). Ko sem še študiral v Lj, sem si lastil Alfo 156 jtd, ki je po občutku bolj šla, kar pa je normalno za dizla. Vsekakor pa z otrokom v avtu ni potrebe po močnejši mašinci. Je pa ta 1.6 16V kar požrešna mašinca, mi pije cca 8,2 l/100km, kar pa me v končni fazi niti ne gane, ker nisem eden tistih, ki pred podražitvijo bencina delajo kolone na petrolih
No, dokler ne naložim boljših slikc, bodo zadostovale spodnje narejene s telefonom iz Trdinovega vrha:

Pa še "predelave"? Zatemnjena stekla, kar je naložba, ki se je 1000% splačala, saj malček naravnost uživa, ko se vozi. V eni temi sem zasledil debato, kako se aktivirajo dnevne luči...zanimivo...
Lp

.jpg)