clio okvara sobe 1.5dci

Okvare na vozilih in pomoč pri raznih problemih
denis21

Odgovor Napisal/-a denis21 »

čuj ka na računalnik si dal kej priklopit avto?
robi26

Odgovor Napisal/-a robi26 »

kolk časa pa si vzame za obnovo tale Vinder? ... bom še jst mal poklical, pa se pozanimal. Imaš kak kontakt?
Ja, pa ležaje jst skoz rihtam, pa bremze...
Jaz bi rad tud tole zrihtal, da je enkrat mir. Ti boš menjal samo eno dizo ali vse 4?
Sej jaz sem drugače tud zadovoljen, samo na trenutke ti zagreni življenje, ko moraš odpret denarnico :) (kar pa itak vedno greni življenje) :)
Slik avta nimam na FB-ju, še fotk sebe nočem preveč dodajat :)
robi26

denis21 napisal/-a:čuj ka na računalnik si dal kej priklopit avto?
ja, vendar mi vsak "majster" pove, da je neka napaka na motorju, noben pa noče povedat ničesar... to jst potem sam ugotavljam, ko prebiram raznorazne forume :)
denis21

hm ne vem kuk časa ker men jih je mehanik tja dal.em vse 4 mi morejo obnovit k so vseposod ble špene in so se fajn zapekle gor ...ležaje še pa nisn menju no sicr ga mam sam 1 let,sn pa mogo pakne menjat vzadi ker mi jih je tak prjel da nisn zadnih gum nikamor spravil,smo mogl na avto vleko pa do mehanika pa so komi drumle dol dobil tak je prjel kr so se ploščice zakajlale notri ena v drugo..je pa tud to baje hiba cliotov,,številka od vinderja je tole (041) 681 746 franci mu je ime.. s kot pa si drgač?
denis21

[quote="robi26"][quote="denis21"]čuj ka na računalnik si dal kej priklopit avto?[/quote]

ja, vendar mi vsak "majster" pove, da je neka napaka na motorju, noben pa noče povedat ničesar... to jst potem sam ugotavljam, ko prebiram raznorazne forume :)[/quote]

ajaa..ja men so pol mogl na avtotehniki prklopit na računalnik kr na univerzalnem kompu ni pokazal kaj je narobe.tak da še to probi nekam na pooblaščen servis pelat pa nj sam diagnozo nardijo,dal sn pa 11 eu za pregled,tk da še ni neki velik
robi26

tud men so se pakne enkrat tolk prilepile , da nism mogel nikamor... problem rešen na podoben način kot pri tebi :) ... vidim, da se res ena in iste "napake" pojavljajo pri večih.
Drugače sem iz Dolenjske...Novo mesto
enkrat sem za priklop računalnika plačal se mi zdi, da 20 eur + DDV... men se ne zdi to poceni, glede na to "da niso nič ugotovil" - ali mi pa niso hotl povedat, ker potem nisem tam popravljal.
denis21

ma ja so ene stvari k so res hiba cliotov,pa kaj češ tud nemci lahka jebejo kej heh meu sn pa prej cliota letnik 95 1.4 rt nikol me ni pusto na cedilu glede na to ka sn z njim delo hehe..aha novo mesto,lepi konci morn rečt sn biu ne dolgo nazaj na bowlingu v nm,,sm s stricem pelala robo v trgovino dol......em drgač pa ja no men se zdi tud velik 20 pa še ddv..pol pa še najdejo nč ne.mogoč zto ja ti niso povedal kr nisi dal tam rihtat heh.banda..škoda k nisi blizu celja doma,mam supr mehanika k se velik z renoji ukvarja pa ni drag,lahk pa ga vprašam kaj bi to blo k teb zabava pa ti povem,mislim da grem ju3 do mehanika mal pregledat kako stanje pr mojem avtu ..mogoč bo pa kj vedo ka bi lahk bloto pr teb.....aja paprej ko si umenil egr ventil..ponavad avto ne gre pa ne potegne če bi biul zabit ventil...tko da mislim da to ni
robi26

ja sej... s tem si tud jst kravžljam možgane...
no, če boš hodil okol mehanika, te prosim, da malo povprašaš... Sej v globalu si videl kakšen problem imam...
Potegne že, ... edin občasno , mogoče 1x na mesec, pa res mal slabše vleče... potem, ko ga ugasneš in še enkrat vžgeš, dela ok
hvala že v naprej, če boš vprašal in se tipkava jutri...
lp
denis21

serbuss heh včeri sn spat šou...em neki mi še povej kak se ti avto obnaša po avtocesti ko se peleš neki cajta hitr? možnoo je da maš ti cev hin pri interkulerju to je sesalna cev ki mavakum in če je pokjena že čist mal pade v blokado in ti včasih nepotegne dokler ga ne ugasneš pa nazaj prgeš.
denis21

mal mi preslednca zabava pa je velik besed skupi pisanih,upam da znaš brat to heh
robi26

vse razumljivo :)
mogoče je tudi to res... bom mogoče že danes peljal avto k serviserju, pa bova pogledala...
denis21

ja pr kolegu je blo to ne,sam njem je avto šou na avtocesti 130 več pa ne pol je pa mogo vgasnat avto pa nazai pržgau in je šlo s5 naprej vredu..probi še to pogledat ja..ni hudič da neki bomo ugotovil hehe
Uporabniški avatar
slovenc
Kraj: Novo mesto

Odgovor Napisal/-a slovenc »

Glede na to, da si iz naših koncev, ti priporočam mehanika na Velki Strmci. Pocen in dobr rihta. Priklop na računalnik je 5-10€ ponavadi, za delo pa nit pol ne računa ur.
Slika
robi26

slovenc napisal/-a:Glede na to, da si iz naših koncev, ti priporočam mehanika na Velki Strmci. Pocen in dobr rihta. Priklop na računalnik je 5-10€ ponavadi, za delo pa nit pol ne računa ur.
super,... rihta tudi šobe?
Uporabniški avatar
slovenc
Kraj: Novo mesto

Odgovor Napisal/-a slovenc »

To pa ne vem, lahko ti na pm pošljem cifro pa vprašaš.
Slika
Odgovori