dovoljena moč žarnic v avtomobilu
dovoljena moč žarnic v avtomobilu
lp. mene pa zanima kolikšna je lahko moč žarnic v avtomobilu? sedaj imam 12V 55W zamenjal bi jih pa za 85W ali pa za 100W če je dovoljeno in ni kaznivo.
Zadnjič spremenil pishek, dne 14 Dec 2010, 15:11, skupaj popravljeno 1 krat.
- gagi'd hype
- Kraj: od sevnice do Ljubljane
- R19-racing
- Kraj: koper
Drugače pa glede tega v zakonu lepo piše. V žaromete mora biti vgrajena žarnica kakršno je predpisal proizvajalec.
Se pravi če daste močnejše žarnice je to kaznivo. Ne vem pa kako strogi so glede tega policisti. Sem pa že par takih s takimi žarnicami srečal na cesti. Svetilo jim je kot da imajo prižgane dolge luči. Vendar mislim da niso bili veseli ko sem jim nabil dolge luči (Osram night breaker).
LP Flash
Se pravi če daste močnejše žarnice je to kaznivo. Ne vem pa kako strogi so glede tega policisti. Sem pa že par takih s takimi žarnicami srečal na cesti. Svetilo jim je kot da imajo prižgane dolge luči. Vendar mislim da niso bili veseli ko sem jim nabil dolge luči (Osram night breaker).
LP Flash
Državni prvak EMMA ESPL Expirienced 2 Woofer 2011
Državni prvak EMMA ESPL Advanced Trunk 2 Woofer 2012
Montaža avtoakustike Boss Audio Systems Kranj
Državni prvak EMMA ESPL Advanced Trunk 2 Woofer 2012
Montaža avtoakustike Boss Audio Systems Kranj
Nightbreaker sem v soboto zmontiral na Lagunco - ima precej boga stekla, za zamenjat v glavnem. Razlika je kot dan in noč. Nese vsaj 10m dlje in je neprimerljivo močnejša od klasičnih h4. Zdej je v akciji na mimovrste (18€ par)... Priporočam!casiop3 napisal/-a:wow car ..
mene zivcira dal sm nove luci in nove zrance glih kar na tehnicnem use bp skoz pa se furam pa mi folk blenda da mam kao dolge joj
in kake so osram night braker v cem je drugacna od navadne?
Renault Laguna Grandtour Dynamique Lux 1,9 dCi + Renault Clio II Storia 1.2 16V + Renault 4 GTL Gordini to-be + EX Renault Clio 1 1.2 RT + EX Renault 19 1,4 TR Europa
Vsi z veseljem servisirani pri Astilbi!
Glede na to, da sem ostale zdej na 2 meseca menjaval, bo 3 mesece lep dosežekShusuglao napisal/-a:počakaj tri mesece da bodo pregorele in potem priporočaj
Nimaš dobrih izkušenj z njimi?
Renault Laguna Grandtour Dynamique Lux 1,9 dCi + Renault Clio II Storia 1.2 16V + Renault 4 GTL Gordini to-be + EX Renault Clio 1 1.2 RT + EX Renault 19 1,4 TR Europa
H4 to?