Zelo lep 16V, Tine!
Clio I 1.8 16V, l. '91 - Tinetov beli 16V
Sej da lepo zgleda je čist ql distančnik.
http://www.enigma-motorsport.si" onclick="window.open(this.href);return false;pol najboljš da kontaktiraš fabija za njegove izpuhe un dela vse ročno in vse iz inoxa, od srednih loncev do zadnih, poveš mere vhoda-izhoda kolikšen fi vhoda-izhoda....
info
Fabi Marija Fabijani Kuder s.p., Sončna ulica 5, 3311 Šempeter v Savinjski dolini, gsm: 031/487-241 (Matej), 041/681-457 (Miha)
p.s. če ne smem tk objavt kontakt pol bolš da zbrišete, da nebo kej narobe.
info
Fabi Marija Fabijani Kuder s.p., Sončna ulica 5, 3311 Šempeter v Savinjski dolini, gsm: 031/487-241 (Matej), 041/681-457 (Miha)
p.s. če ne smem tk objavt kontakt pol bolš da zbrišete, da nebo kej narobe.
Ja verjetno zato ker mora vidt če ma sploh lonec ki bo pasal spodaj, kaj misliš?TineBR napisal/-a:Hvala. Upam da bo tud po koncu zime še zmeri tak![]()
Pr Casermanu sm pa biu pa nism nč inox loncov vidu, sm šou za zadn lonc vprašat. Pa on bi neki men avto dvigvov pa gledov pa neki.
Jest rabim sam kupt pa bom pol že sam monterov.
Enigma motorsport
Po dolgem cajtu spet spet ena uganka.
Zdej ko so te bol snežno deževni dnevi in je predvsem velik vode po cesti,
mi je clio začeu trokirat. Ko je velik "prša" v zraku (avtocesta..) mi predvsem mrzu avto začne trokirat, ampak sam do ene 3000 obratov(pol je vredu). Prej mi pa vzema gas in pol spet da, kar je zelo neugodno, pa štant gas kdaj pade kr na ene 500 obratov in avto skor crkne sam če pustiš se sprav nazaj na 900.
Če pogledan pod haubo je mašina zmer suha, odpru sm tud filter in je suh.
A ma kdo kšno idejo kaj bi loh to blo??
LP
Zdej ko so te bol snežno deževni dnevi in je predvsem velik vode po cesti,
mi je clio začeu trokirat. Ko je velik "prša" v zraku (avtocesta..) mi predvsem mrzu avto začne trokirat, ampak sam do ene 3000 obratov(pol je vredu). Prej mi pa vzema gas in pol spet da, kar je zelo neugodno, pa štant gas kdaj pade kr na ene 500 obratov in avto skor crkne sam če pustiš se sprav nazaj na 900.
Če pogledan pod haubo je mašina zmer suha, odpru sm tud filter in je suh.
A ma kdo kšno idejo kaj bi loh to blo??
LP