lep clio ampak felge so nekam mimo, ga nardijo nekak starejšga, mislim da bi mu pasale kake bolj moderne kk pa to da ima tok mal kilometrov? ste v družini 1.lastnik??
Hvala Ne jaz sem drugi lastnik....vbistvu je prvi lastnik bil starejši gospod, ko sem ga kupil je mel cca 53 000 prevoženih, to pa je skoraj pol leta nazaj.
Glede feln bi lahko ble kake boljše, vendar tudi niso tako slabe:D Sam sem pomislil če bi dal prvo zatemniti šipe... Jaz sem dokupil platišča ter prešprical prednje zavorne čeljusti in kolute...in to je vse zaenkrat bilo.
Imam podobne (le malo dražje) prevleke na Cliu. Kvaliteta je kar zadovoljiva, so tudi Air-Bag testirane. Edino kar se prileganja tiče je problem ker so delane "univerzal... zadnji sedeži ok, prednji (če imaš športne) pa ne leži lepo, ker se preveč napne zaradi vogalov... tudi vzglavniki znajo malo bit problem kar se prileganja tiče, vsaj dokler se ne uležejo...
aha,hvala za odgovor:) Sam sem si zdaj nabavil DVD radio scott drx 630 in posebej LCD zaslon pa me zanima kje bi bilo najbolje potegniti kabel od LCD v armaturko? hvala
Zaslon ma diagonalo 7" mislim da je to cca 17 cm, ja sam sem mislil če bi naredil doma, samo potem bo bolj ali manj fiksno, rabim pa da ga lahko gibljem v vse strani,LP