radar

Homologacije, zakoni, predpisi
Odgovori
kristina

Odgovor Napisal/-a kristina »

jurre napisal/-a:@NejcZ
tam je veckrat radar malo pred Lopato oz. takoj za uvozom na avtocesto iz Zalca, kjer policaji kampirajo z avtom na parih metrih asfalta (kot ena cesta) in merijo z radarjem po avtocesti (ce priletis po ravnini oz. rahlem klancu mimo izvoza in uvoza Zalec). Ne vem pa kje te tisto ustavi, z rocnim radarjem te pa tudi ne more slikat?
A te je ta dobil?
Ja, to se zdi logično. Če je imel ročni radar, me najbž ni slikal. Če je samo spremljal situacijo, potem bi najbrž šel za mano. Glede na to da ni šel za mano - me ni dobil? :o

Bom sporočila kako se bo končalo. Še enkrat hvala vsem!
Uporabniški avatar
jurre
Kraj: Kranj

Odgovor Napisal/-a jurre »

a so bili pol tam na dnu klancka od cestnine naprej?
No daj javi, ker mi ni cist jasno, razen ce se za tabo zapodi (s tem da ce prileti en hud avto mim, ne vem kdaj ga bo ujel z octavio) :lol:
Uporabniški avatar
oorosh
Moderator
Kraj: Akina

Odgovor Napisal/-a oorosh »

ker je ravno tema o radarjih; prejšni teden so možje v modrem na zaloški v LJ testirali nov model radarja, in sicer fotoradar na stojalu, zadeva zgleda kot malo večji fotoaparat, dela pa po principu multanove (torej slikca pride s kaznijo po pošti na dom).

v zadnjem času (beri: prejšni teden) pa je bila večkrat multanova od redarstva MOL parkirana na letališki, nasproti Helle, omejitev hitrosti je 50 km/h. previdno in čim manj kazni vam želim!
HTWC Dual VVT-i inside

武士道
Uporabniški avatar
AVX
Kraj: Mozirje

Odgovor Napisal/-a AVX »

jah ti policaji ko stojijo malo pred izvozom za prvi izvoz celje oz. pred stacionarnim radarjem lopata, so tut mene konkretno prestrašil. Tudi v števcu okol 160 prehiteval tovornjak in res kmal vidu može v modrem z radarjem, očitno samo preverjali situacijo kako je stanje na cesti, ker je že od tega 3 mogoče 4 mesece, pa še ni nič prišlo. od takrat naprej sem po avtocesti lepo 100-130 na uro :D hehe
kristina

[quote="jurre"]a so bili pol tam na dnu klancka od cestnine naprej?

Še mal naprej. Vse je bilo kar hitro, res jih nikoli nisem tam vidla. Bom preveila jutri kako bo.
kristina

AVX napisal/-a:jah ti policaji ko stojijo malo pred izvozom za prvi izvoz celje oz. pred stacionarnim radarjem lopata, so tut mene konkretno prestrašil. Tudi v števcu okol 160 prehiteval tovornjak in res kmal vidu može v modrem z radarjem, očitno samo preverjali situacijo kako je stanje na cesti, ker je že od tega 3 mogoče 4 mesece, pa še ni nič prišlo. od takrat naprej sem po avtocesti lepo 100-130 na uro :D hehe
Upam da se tut pri meni bo tako končalo. Sicer ne vem, če bi me dohiteli - če mi bo pomagala moja avto nalepka - sem namreč zdravnica, vendar je res da nisem šla v službo ampak nazaj... Hecam se, sem mal sproščena po tem ko sem prebrala vaše zgodbe.
Uporabniški avatar
Igla
Kraj: Deskle

Odgovor Napisal/-a Igla »

Danes na avtocesti pri logatcu, delo na cesti 60 km/h in kanta od radarja. V smeri proti LJ.
Clio l.99 1.2 60KM
Odgovori