Pol si ga pa kup, naš polo bo pri dobrih 150k km počas za na odpad..rslove napisal/-a:Hja kaj ko sem vedno bil navajen vw, kjer 200 kkm ni blem.djordjevic napisal/-a:Brez zamere, samo pri avtih z 200k km in več pa menda lahko pričakuješ, da bodo določene stvari za zamenjat. Ipak ni renault mercedes, da bi šel brez generalke 500k km ...
megan 04 1.5 dci mar delam jaz samo za avto?
- gagi'd hype
- Kraj: od sevnice do Ljubljane
- Primož Five
- Kraj: Logatec
Re: megan 04 1.5 dci mar delam jaz samo za avto?
Čeprav ne bom zadel točno v sredino te teme, me potem zanima zakaj hudiča kupujete take avtomobile, ki kar kličejo po popravilih. Enostavno odkar spremljam ta forum, so se pojavljale razne napake na renojevih dizlih itd itd, sami veste kateri modeli, pač eni so imeli srečo, drugi nesrečo ampak saj ni vedno treba kupiti nov model avtomobila, kupiš pač preverjeno robo, za katero vsaj prebereš, slišiš kako izkušnjo da dela dobro.
Če so pač renojevi dizli v kur.., pač kakor berem ta forum potem ne vem zakaj kupujete renojeve dizle. če pač hočeš kvaliteto jo boš plaču in pa, servis mora tudi služit a, in to ne samo pri renoju.
Kar je novejše, ni nujno da je boljše in cenejše.
Če so pač renojevi dizli v kur.., pač kakor berem ta forum potem ne vem zakaj kupujete renojeve dizle. če pač hočeš kvaliteto jo boš plaču in pa, servis mora tudi služit a, in to ne samo pri renoju.
Kar je novejše, ni nujno da je boljše in cenejše.
Ravno v tem je problem, ko v tem današnjem času ne veš več kaj bi kupil, razen seveda novega avta z garancijo.
Ni mi pa jasno to, da Renault kot tekmovalec na F1 ne prenese vse te tehnologije na osebna vozila (seveda ne tako drage, haha) in bi bil ziher v samem vrhu, ker sama voznost renaultovih vozil se težko primerja s katerim drugim v tem rangu.
Ni mi pa jasno to, da Renault kot tekmovalec na F1 ne prenese vse te tehnologije na osebna vozila (seveda ne tako drage, haha) in bi bil ziher v samem vrhu, ker sama voznost renaultovih vozil se težko primerja s katerim drugim v tem rangu.