Renault Clio 1.4 RT, 5 vrat
Letnik 96
Prevoženih pa je imel 128 000.
No pa začnimo...
Najprej je bilo potrebno vzeti motor iz mojega prejšnjega clia, saj bo šel tudi v tega...

Pa še iz belega...

Delali smo pozno v noč

In rezultat je bil:

Avto je za na cesto.
Vmes smo ga še znižali (eibach spredaj, zadaj 1 zob), premenjali notranjost komplet usnje pa ostale piz*arije

Ko pa se je malce otoplilo pa sem ga še celega spoliral...

Pa še pod kljukicami

In potem z litimi felgicami od skhorca...

in je bil zelo lep.

Potem sem na žalost zaradi bedarije letel iz ovinka in udaril v robnik. Šel je komplet spr. most ter vse kar spada zraven, desni blatnik ter felga na pol. Imam samo to sliko ko smo ga spravili na prikolco ter do garaže.

Ampak sedaj je že popravljen
Ker je bilo slabše vreme sem se lotil sprednjih ter zadnjih lajšt na odbijačih. Ker pač se jih ni dalo vzet stran sem abdekal sprednji odbijač pa pošprical. Površino sem razmastil ter s plastic primerjem naredil bazo. Prilepil sem tudi tabljice z nekislinskim silikonom.

In to je rezultat. Postopek sem ponovil tudi zadaj, meni zelo všeč. Počakal bom kakšen mesec, pa če se nebo luščilo bom pobarval tudi lajšne na vratih.

Sedaj sem mu privoščil tudi nova platišča. Meni zelo zelo všečna, ampak nepoznana, bile so na R19, 1.8 16V. Jaz sem samo dal gor 45gumo rainsport.

Nisem jih pa še dal gor, ker mi je avto zadaj desno smešno počenil, mislim da je šla torzija in zelo nasede blatnik na gumo tako da se nemorem vozit. Bo treba dati v garažo in postavit diagnostiko
In ravno včeraj ko sem se peljal domov, moj clio slavi 200 000 prevoženih in še danes prede (dokaj) lepo za te kilometre

Slikal sem bol malo kaj, bom pa še poiskal kako sliko notranjosti ter postopkov izdelav/dodelav še
LP Jerry