Zaniam me koliko je cena originalnega sprednjega vetrobranskega stekla za Megane II 1.6 16V brez senzorja za dez ni atermicno steklo( vglavnem navadna sipa original renault)
Ce je ze kdo menjal naj prosim javo ceno pa montazo,....
Zanima me tudi ce je avto zavarovan full kasko z 1% odbitno fransizo novega avtomobila,...potem to pomeni, da ce v kasko menjam steklo moram placati 1% vrednost novega avtomobila kaj je v mojem primeru 190eur,...?
evo danes sem se mimogrede ustavu samo zarad tvojga vprasanja pr carglassu v lj ... zeleno vetrobransko steklo (brez senzorja za dez) za megana od 2002 naprej pride 179,... evrov ... recmo 180 evrov ... Lepilo in delo pa se 80 za povrh ... tako da mi je reku, da bi te vseskup prslo 260 evrov (evro gor al pa dol) ...
Jst sm jo menov pred kratkim na laguni. Pa so mi rekl de navadne sipe sploh ne delajo vec. So mi dal kar atermicno poj notr. Cene pa ne vem ker mi je vse kril delno kasko.
Clio II 1.4 RT
Laguna II Grandtour 1.9 dci 88kW DYNAMIQUE-Navi
razbito imam vetrobransko steklo s senzorjem za dež. Ali lahko zamenjam za steklo brez senzorja? Kako bi potem delali brisalci v v prvi stopnji, kjer je pozicija za senzor
Kje se sploh dobi ta stekla, ne original oz. ne na renault servisih?