maš prav drmo ko jebe star avto važn je pes.eni ste res brez srca vsem je važen sam kdo mora škodo poravnat kva se pa z ubogem psom zgodi pa nobenga ne briga.pleh je pleh.pa brez zamere.
brez zamere sam a vi bi se takrat sekirali kaj je s psom ko bi razbili avto, ki vam neki pomeni in ste neki vložili vanj? ga je pa mogu pazit lastnik pa se mu to neb zgodilo
oasis91 napisal/-a:brez zamere sam a vi bi se takrat sekirali kaj je s psom ko bi razbili avto, ki vam neki pomeni in ste neki vložili vanj? ga je pa mogu pazit lastnik pa se mu to neb zgodilo
ja bi se.
jaz sem z mazdo ki jo ljubim povozil psa, pa sem se ustavil ker me je skrbelo za psa.
danes sem najdu pesa in lastnika in je lastnik vse zanikal, kao da je pesa že mel okrog 10te ure doma priklejenga pa nevem kaj še. pes je zdrav edin taco ma poškodovano od nesreče ampak se je takoj lastni zgovarjo, da ko se oba pesa tk mal tepeta, da je od tega se zgodil. policija je prišla nardila zapisnik, rekel so ko bodo najdel pesa, da mi bodo javil in bomo videl pol naprej. edin budalo sem, da nisem šel za pesu tja kamor je bežu, pa videl ki se bo usatvo, ker je ziher letel domov.
Tole si pa pihnil mimo oasis navsezadnje je pa kriv lastnik, mislim da če bi ti kdo zbil psa kdaj oz če bi ga sploh imel nebi take pisal, brez zamere. Pes je družinski član zdaj si pa razlagaj to kakor veš.
Wily upam da zrihtaš avto! in se oproščam za offtopic
Primož Five napisal/-a:Tole si pa pihnil mimo oasis navsezadnje je pa kriv lastnik, mislim da če bi ti kdo zbil psa kdaj oz če bi ga sploh imel nebi take pisal, brez zamere. Pes je družinski član zdaj si pa razlagaj to kakor veš.
Wily upam da zrihtaš avto! in se oproščam za offtopic
sam vedel pa nisem, da če zbiješ pesa da šteje kot divjad, ampak čez naselje, ni znaka ni ničeser, kako lahko šteje kot divjad