Spoštovani forumaši, imam Megane III dci (105) star je 7 mesecev in ima nekaj čez 27000km. Danes zjutraj ko sem prišel v LJ sem na križišču na semaforju opazil da v minimumu nekako vibrira/trese se ves avto, avto drugače normalno pelje, pod višjimi obrati ni problemov, nadzorna plošča ne javlja nobene napake, ko ga ugasnem in resetiram in ponovno vžgem mi izpiše, da je vse OK, vendar še vedno vibrira (trese) v minimum (800 obratov), ko dam gas se stvar umiri.
Imate kakšne ideje?V vsakem primeru pa bo stvar šla na servis...
Vnaprej hvala
Hvala lepa, sem tudi sam pomislil že na to možnost, še posebej, ker gre za nov avto. No, vsekakor gre danes (če utegnem iz službe) ali jutri na servis.
No, samo v informacijo vsem, ki jih mogoče doleti ista težava. Na servisu so dejali, da je najverjetneje težava v vztrajniku, treba ga bo menjati. Po besedah serviserja, semu pri 1.5 dci motorju ni to še nikoli zgodilo.
No, vedno je enkrat prvič , še hvalabogu, da je avto v garanciji.
No, samo v informacijo. Avto je popravljen in dela ko urca. Informativna cena pri pooblaščenem prodajalcu in serviserju vozil Renault za menjavo dvomasnega vztrajnika pri 1.5 dci (105) je cca 1300€ (900 vztrajnik + 12 ur dela 400€), še dobr, da je bil avto v garanciji.
Tudi meni ni šlo v račun, pa mi je pokazal dobavnico iz Revoza ,pa skoraj 40€ imajo urno postavko
Že sedaj vem, da je bila odločitev po doplačilu 4 letne garancije pravilna
Mislim, da je bilo doplačilo za 4 letno garancijo 200€, omejitev je pa 150000 km.Glede na to, da se vozim vsak dan iz Ajdovščine v LJ in nazaj, se mi stvar več kot splača. Ko bo avto star 4 leta bo imel cca 150 000 km in takrat gre v prodajo.
tudi pri moji laguni je prejsni lastnik doplacal za 4 letno garancijo. na kartici, ki jo dobis pise omejitev 80.000km. men je to zlo cudno in potem takem brez veze.mogoce za kaksnega cliota ki je namenjen za v trgovino ne, za velik avto, ki se kolker tolko vozi pa prej kot v 3 letih nardis tolko kilometrov.
Renault Laguna II 2.2dci Privilege - What else is left for the great ones!?