Pozdravljeni
Zanimam se za nakup Reno Lagune letnik 2005, model 2006, 110 ali 120 konjev - dizel.
A so odpravili probleme z turbinami, pumpami ..... ?
Kakšne so vaše izkušnje ?
Hvala in lp.
seba
Laguna letnik 2005, model 2006, 120 konjev
Baje so že leta 2003 uredu kar se turbin tiče. Ostalo pa se kvari tako kot pri vsakem avtomobilu. Vsaj kar berem po ostalih forumih. Edino notranjost je bolj povprečne kvalitete, za moj okus. Čričkov je kar veliko okrog te plastike, kar pri VW ali Audiju nisem opazil.
Če ti je avto všeč, kupi. Karavan je pa sploh prostoren.
Če ti je avto všeč, kupi. Karavan je pa sploh prostoren.
Si punco lastiva letnik 05, model 06, 120hp. Naredila sva cca 15k km, zdaj jo čaka veliki servis pri 120k.
Okvar (trkam) ni bilo nobenih, prejšnji lastnik jih tudi ni imel, samo redno olje menjaval na 15k in spremljal avto.
Avto lahko samo pohvalim, motor ji je čisto dorastel, poraba okoli 6l, strogo mesto malo nad 7. Tiha, udobna...
Notranjost je pa poglavje zase. Verjemi, da se pozimi vsi črički iz travnikov in gozdov preselijo v armaturke Lagun
Zdaj je zadeva malo boljša, vendar še vedno preveč povprečna za avto takega cenovnega razreda. Menda se da zrihtat z izvijačem in obojestranskim lepilnim trakom.
Nekaj malih napakic je v elektroniki in delovanju/nedelovanju določenih funkcij, se da pa spet vse rešit.
Moja ocena avta 9/10, bi jo definitivno kupil še enkrat
Okvar (trkam) ni bilo nobenih, prejšnji lastnik jih tudi ni imel, samo redno olje menjaval na 15k in spremljal avto.
Avto lahko samo pohvalim, motor ji je čisto dorastel, poraba okoli 6l, strogo mesto malo nad 7. Tiha, udobna...
Notranjost je pa poglavje zase. Verjemi, da se pozimi vsi črički iz travnikov in gozdov preselijo v armaturke Lagun
Nekaj malih napakic je v elektroniki in delovanju/nedelovanju določenih funkcij, se da pa spet vse rešit.
Moja ocena avta 9/10, bi jo definitivno kupil še enkrat
Renault Laguna Grandtour Dynamique Lux 1,9 dCi + Renault Clio II Storia 1.2 16V + Renault 4 GTL Gordini to-be + EX Renault Clio 1 1.2 RT + EX Renault 19 1,4 TR Europa
Vsi z veseljem servisirani pri Astilbi!
Vsi z veseljem servisirani pri Astilbi!
Moj oče jo ima, 1.9 dci 120 KM, je pa letnik 2001, se pravi "ta prva serija", tista, ki naj bi imela največ okvar. Zaenkrat moram reči, da ni z njo še nič narobe, edino kar je v tem času menjal je prednji desni volanski zglob (2X), vse ostalo deluje bp, Ok displej od klime občasno pomežika, ampak to je pa tudi vse.J e pa res prvi lastnik in avto ima 145 000 km. Se pa strinjam, da notranjost (zlasti plastika)ni na ravni nemških tekmecev. Oče jo namereva v kratkem prodati, če koga zanima kaj več, naj mi javi.
Če nimaš kaj početi, ne počni tega tukaj.