Clio II - gume 195/50/15
Clio II - gume 195/50/15
Zdravo vsem.
A ima kdo kaksno izkusnjo s tem kako bi se obnesla taksna dimenzija gum na novem cliotu?
Sem opazil eno akcijo (gume+platisca), ki se mi dosti ugodna pa je taksna dimenzija zraven,
Glede na to, da so homolomo 185/55-15 najbrz ni problema?
Ajd, Ales.
A ima kdo kaksno izkusnjo s tem kako bi se obnesla taksna dimenzija gum na novem cliotu?
Sem opazil eno akcijo (gume+platisca), ki se mi dosti ugodna pa je taksna dimenzija zraven,
Glede na to, da so homolomo 185/55-15 najbrz ni problema?
Ajd, Ales.
Sem v torek pri Spanu na Brezovici menjal gume pa sem videl.
Imajo pa komplet takole:
- 4 x platisca OZ
- 4 x gume 195/50-15
Cena: 109.900 SIT (iz 172.000 SIT)
Za gume ni pisalo katere znamke, imeli pa so tam nalozene Toyo in BfGoodrich. Jih bom danes vprasal katere gume mislijo in do kdaj imajo akcijo.
Mislim, da se splaca, ker bi drugace ze samo platisca prisla toliko.
Ajd, Ales.
Imajo pa komplet takole:
- 4 x platisca OZ
- 4 x gume 195/50-15
Cena: 109.900 SIT (iz 172.000 SIT)
Za gume ni pisalo katere znamke, imeli pa so tam nalozene Toyo in BfGoodrich. Jih bom danes vprasal katere gume mislijo in do kdaj imajo akcijo.
Mislim, da se splaca, ker bi drugace ze samo platisca prisla toliko.
Ajd, Ales.
Uj, si pa najbrz ze prepozen. Lahko pa vprasas Spana, ce se ima kaj.
Platisca so pa OZ POLARIS.
http://www.carshine.com.au/Wheels/Wheel ... 20View.jpg
Oziroma, tako je bilo. Vzel sem te, ker so bile gor pac Toyo gume namesto BfGoodrich-a. Bilo ze skupaj zmontirano tako da si nisem mogel kaj veliko izmisljevati glede tipa platisc. Tiste, ki so jih imeli tam zlozene, so imeli v akciji.
Lp, Ales.
Platisca so pa OZ POLARIS.
http://www.carshine.com.au/Wheels/Wheel ... 20View.jpg
Oziroma, tako je bilo. Vzel sem te, ker so bile gor pac Toyo gume namesto BfGoodrich-a. Bilo ze skupaj zmontirano tako da si nisem mogel kaj veliko izmisljevati glede tipa platisc. Tiste, ki so jih imeli tam zlozene, so imeli v akciji.
Lp, Ales.