hehe, hec, zanč mi je avto začeu neki gas zgublat pa sm dns loputo plina dol sneu, očistu pa zmontirov nazaj. priklopim loputo, dam kontak pa tole začne, počakam da se umiri in avto dela normalno. Zdej sam še s testerjem pobrišem napake in na novo nastavim loputo, pol pa mora da dela
Kakšno naklučje, jaz sem se tudi danes toliko peljal in mi je isto prižgalo vse lučke.
Loputa je pa znana po tem, da se zapaca u 3PM, sam sem bil oreng šokiran kakšna je.
Volan zgleda pa čist fancy Pol le ni tak problem ga dat preoblečt koker so včasih govoril da je neki nevem kolk nevarno zarat airbagov itd.
Clio II ph2 1.2 16V Billabong - sold
Clio II ph2 RS 172 - sold
Clio III ph1 RS 197 F1 Team - sold
Clio II ph2 RS 182 - sold
Clio IV ph2 RS Trophy - sold
Seat Leon Cupra ST 300 4drive - family car
Mitsubishi Lancer EVO VIII MR - weekend car
Meni pa do 220 al kolk.. ne spomnim se več
Bi pa nekaj vprašal če kdo mogoče ve.. kako pridem do displaya za prikaz količine olja? Ko napiše tisto oil OK... ker da se grem spravlat tisto palčko iz mašine ven vlečt lahko doktoriram zraven ker se ubiješ predno pridešp z roko zraven
NejcZ napisal/-a:Meni pa do 220 al kolk.. ne spomnim se več
Bi pa nekaj vprašal če kdo mogoče ve.. kako pridem do displaya za prikaz količine olja? Ko napiše tisto oil OK... ker da se grem spravlat tisto palčko iz mašine ven vlečt lahko doktoriram zraven ker se ubiješ predno pridešp z roko zraven
Zdele sem spet preletel strani pa hočem rečt oz vidm n njihovi strani za tole bunko k jo misliš kupit piše d je "Please note, that this design does not suit 'lift for reverse' shifters." a nima to reno? Drgač bi jo pa jzt tud mel (to temnejšo) čeprou niam renoja
Evo ta je 5 Speed Lift To Reverse, taprava za renoja, jest tkt nism tega opazu, sam dau sm primer kakšno bi, tisto je bl za VW, BMW, k majo drgač rikverc. Tale je pa za renoja in njemu podobnim
UrbanD napisal/-a:
Volan zgleda pa čist fancy Pol le ni tak problem ga dat preoblečt koker so včasih govoril da je neki nevem kolk nevarno zarat airbagov itd.
Ja sm se pozanimu pr enmu ki oblači v usnje, sm pa tud vidu volan od cliota k ga je naredu, je pa z oranžnimi šivi, bom poslikov tkoj k ga vidm
Bom pa naredu istga sam z rdečimi šivi.