clio open napisal/-a:Za silo lahko pri motornem delu podložiš zajlo (kako matico predelaj, ali koga prosi - s strani zarežeš, da gre na zajlo) pa jo vtakni med zajlo in vzvod. Sicer pa le pokukaj malo okli pedala.
Lahko mi narišeš na prvi slikci kje bi dal kako podloško ? Ker sklopka dela sam jo nepotegne do konca hmm
Vem da je original. Lih za to je razlika med zajlama. Stara je krajša, ker se je krajšala sočasno z obrabo sklopke... nova je pa še raztegnjena. Ti podloži z jekleno podložko in jo zareži za takšno debelino, da lahko spraviš mimo žico.
Hvala žiga še marino ki dela na renault servisu mi tega ni znal povedat
Res da je že zapiral delavnico in je bil utrujen, pa je neki gledal na pedalki une zobke pa nič..
Drugače je pa res pravi majstor za renaulte, Sam za te motorje pa malo dvomim. Saj jih je šravfal 17 let nazaj. Drugače pa dela tudi na novih RS II in na RS III
no poglej, že iz tele tvoje slike se zelooooooo nazorno vidi, kaj se je zgodilo. Tastara ima naguban bovden in kot sam vidiš je kraši del med koncem žice in avtomatom.
nene sej samo zalaufat sem moral, da preverim sklopko. Uglavnem jupiii sem resu, zdaj dela kot urca se boljše kot prej s staro zajlo. Mehka pa je tolk kot, da bi dal novo sklopko not. Ni vec skrtanja glatko kot po maslu. Pa se rikverc dela 2x boljše kot prej. :a2_jee
Mal praskic imam po rokah drugače je blo zanjimivo delat
XiWang je napisal/a:
Lep clio, ko sem sam kupoval pred 3 leti zadevo je bil tale najdražji in najlepši na tržišču in sem ga šel pogledat (nisem ga vzel ker je imel vseeno previsoko ceno). Takrat ga je še mel "starejši gospod" kot praviš, ki je delal v revozu zato je zadevo malo predelal z novejšimi deli. Tepih znotraj kabine + prtljažnik od williamsa (nov), prestavna bunka, kljuke v vratih, pasovi novi sive barve, vse od novejše faze (novo).. karoserija brez pike rje, brez vsakršnih napak, ravno tako notranjost. Sem ga tudi peljal in se spomnim da je škrtalo vsakič ko si dal v rikverc - če tega ne dela več potem so porihtali zadevo Smile drugače vse ok. Je pa bil na original vetrnicah.
skratka če je bil čuvan v teh parih letih z novim lastnikom potem zna bit dober nakup Wink
živijo tale avto je biv pa učasih moj,lepa mašinca pa tud brez pikce rje....res je,imev ga je gospod tam okol 35let biv je mal dražji a takrat najlepši in najbolj očuvan ventilar,iskam sm takega in to dolg časa...prodav sm ga pa zato ker sm nehote kupu rs-ja,nism mev namena kupovat a pogledat sm šov tku mal za hec mal za res in pol pa sm ga kr kupu no nimi žav a želim si met še clia 2008 letnik f1..tku da marko res si kupu lep avto očuvan in upam da ga boš čuvu tku kot jast... lp...