Laguna Coupé 2.0T GT l.'09

Predstavite Vašega Renault-a
Uporabniški avatar
gasperg

Laguna Coupé 2.0T GT l.'09

Odgovor Napisal/-a gasperg »

Pozdravljeni

Naj še jaz predstavim svoje novo vozilo (1 leto stara Laguna Coupe) s paketom opreme GT + paketom spojlerjev.

Več naj povedo slike:
Slika

Slika

Slika

Slika

Lp
Gašper
Uporabniški avatar
jurre
Kraj: Kranj

Odgovor Napisal/-a jurre »

te lagune so tok hude :shock: zakon avto 8)

btw popravil sem ti slike, da jih takoj prikaze :wink:
Uporabniški avatar
oorosh
Moderator
Kraj: Akina

Odgovor Napisal/-a oorosh »

Lepa lepa :) A feltne maš slučajno od aluteca?
HTWC Dual VVT-i inside

武士道
Uporabniški avatar
tomaz07
Kraj: Štajerska

Odgovor Napisal/-a tomaz07 »

Se mi zdi, da pokrovček za tank tak izstopa ven.
Uporabniški avatar
Figo
Kraj: Novo mesto

Odgovor Napisal/-a Figo »

Fenomenalen avto, notri tudi.
Samo feltne so za bruhat....ce bos imel priliko. menjaj

Lp
Uporabniški avatar
rambo
Kraj: Maribor

Odgovor Napisal/-a rambo »

lepa da te kap
Renault Laguna Monaco GP 2.0t-NAPRODAJ-FOR SALE
Renault Megane Coupe 2.0 16V L96 - SOLD
clio 1.4 RT letnik 95 BUHTL - SOLD
Uporabniški avatar
gasperg

Hvala za direktno možnost objave.

Feltne pa so Platin (bodo šle kaj hitro z avta:), ker čakajo že original 18" na letnih gumah, bom potem za zimo nekaj lepšega nabavil:)
Uporabniški avatar
Markolino

Odgovor Napisal/-a Markolino »

izgleda, da tele feltne res ne pašejo na noben avto. :? :? Jaz mam enake na cliotu 1 16v in so takoj rekli, da so za menjat :) drugače čestitke. res lep avto si kupil. Čim več varnih km ti želim
Megane C.C. / 2.0 16V T. - Privilege luxe / Karman
Uporabniški avatar
meganeman
Kraj: Velenje

Odgovor Napisal/-a meganeman »

A nimajo eni bemfli podobne felgne za original gor? Vsekakor mi original bolj sedejo, najbrž sm jih bolj navajen. A so te 17 col?

Fora ej v tem, da tud 18 col na tem avtu malo zgleda:).

Še najbolj me zanima kako mašinca potegne pa kok je poraba, ker tu se edino razlikuje od moje:)

Mnogo uživaških kilometrov še naprej!
I have a need, the need for speed! Meganeman over and out...
Slika
http://megane-forum.eu/
Uporabniški avatar
Markolino

meganeman napisal/-a:A nimajo eni bemfli podobne felgne za original gor? Vsekakor mi original bolj sedejo, najbrž sm jih bolj navajen. A so te 17 col?

Fora ej v tem, da tud 18 col na tem avtu malo zgleda:).

Še najbolj me zanima kako mašinca potegne pa kok je poraba, ker tu se edino razlikuje od moje:)

Mnogo uživaških kilometrov še naprej!
ne BMW. Nima takih felten original ;) moje so 15 col. Tele sn pa verjetno 17.
Uporabniški avatar
gasperg

Feltne so 17", marca pridejo 18" in moram se strinjat da bi najbolj do izraža prišle kakšne 19-ke:) in tudi meni te feltne, ki so avtu niso najbolj všeč.

Glede na to, da sem prej vozil R19 je razlika sedaj seveda nepopisna tako da prvih par tednov verjetno ne morem dati neke objektive ocene o vsem kar se dogaja v avtomobilu, v njegovi okolici in z njim samim, ker bi bilo vse preveč subjektivno.

Povem lahko le, da je avto raketa glede za svoje kilograme. 300Nm začne vlečt tem nekje pri 2500 obratih in zvezno pospešuje do konca, to se dogaja tudi v 5. in 6. prestavi (po avtocesti fural 120 v 6 pri 2000 obratih in stisnil plin, vleče ko pr...:) Neverjetno po zabija v sedeže pri samem pospeševevanju.

Verjetno tistih 400Nm lima bolj kot pri meni, ker vem kakšni so občutki v očetovem scenicu 1,9dCi (ima enak navor kot moja laguna), vendar moj bencinar vleče konstantno do konca, dizel pa preneha kar hitro.

Poleg vseh cukrčkov v opremi (carminat dvd3, bose, bluetooth, tempomat, regulator, samozatemnitveno ogledalo, prostoročno opravljanje, biksenon, memory sedežev, gretje, elektronsko nastavljenje, itd... ) bi pa izpostavil štirikolesni volan. Območje, kjer prevozim večino poti, je precej vijugasto in po izkušnjah vam lahko povem, da lahko brez skrbi vozim hitro, natančno, stabilno, avto v ovinkih leži kot dirkalnik:)

Ko sem ga peljal s salona je bc kazal porabo 9 litrov, po malo več kot 200km poti proti domi (sama avtocesta), mi je potem doma kazal 7,8l, sedaj pa se poraba giblje nekje okoli 8,5l (podeželska vožnja ala 90km/h). Ko pa mu stisneš plin do konca pa pije tudi po 35 - 40 litrov v tistem momentu:)

lp
Uporabniški avatar
Markolino

gasperg napisal/-a:Ko pa mu stisneš plin do konca pa pije tudi po 35 - 40 litrov v tistem momentu:)

lp
ma to logično tako je pri vseh avtih. Me pa veseli, da si vzel bencinarja ;) kakšne mašine opstajajo v tej laguni? Samo bencinci me zanimajo.
Uporabniški avatar
gasperg

Na našem trgu sta navoljo dva bencinca:

2.0T 205KM 300Nm (GT oprema)
3.5V6 240KM 330Nm (Initiale oprema avtomatik)

Nevem kako je sedaj z izvedbami Black&White (mislim da obstaja samo dizelska 2.0dCi 150KM različica), ampak na ostalih trgih, Francija, Nemčija je bil na voljo tudi šibkejši bencinar, in sicer.

2.0T 170KM 280Nm

Ampak v izvedbi Black&White je avto pač "oskubljen", je pa za to primernejša tudi cena, čisto novi so že tam za 24.990€:)

Sam sem se odločil za benciranja, ker imam osebno mnenje, da pač tak avto mora met bencin že zaradi samega užitka v vožnji (zvok motorja, lahko ga priganjaš v obrate ipd.), seveda nimam nič proti dizlom, se pa kar težko navajam na vožnji, ko doma vozim dizelskega scenica

lp
Uporabniški avatar
meganeman
Kraj: Velenje

Odgovor Napisal/-a meganeman »

Očitno pravi šparovček tale benciner, moj dizelček je kr požrešen po 3000 prefuranih kilometrih mam povprečje 7,3 l/100 km!
I have a need, the need for speed! Meganeman over and out...
Slika
http://megane-forum.eu/
Barracuda1

Odgovor Napisal/-a Barracuda1 »

Very cool! 8)
Odgovori