nekaj vprašanj?

Okvare na vozilih in pomoč pri raznih problemih
Odgovori
ENTRANCE

nekaj vprašanj?

Odgovor Napisal/-a ENTRANCE »

ker sem nov na forumu najprej vsem en lep pozdrav! zdej pa k problemu, stvar je sledeča na avto(clio l2003 3-vratni) mi je padel sneg iz strehe in imam precej poškodovano streho in tud havbo. sem mal spraševal kleparje in pravjo da havba se menja(nova ali rabljena) s streho je pa težje, glede na cvikle se jo bo težko optimalno klepalo pa pol še štrihanje kitanje..pa kako bo to čez par let?! baje pa se da tudi samo zgornji list strehe zamenjat-je sicer precej zdiranja strop,stebrički...ampak bi vsaj vedel da bo tko kot prej! ta list pa baje ni glih pocen cca 500eur so rekli, tko da me zanima če je že kdo imel podoben primer ali pa samo kakšen namig ali nasvet! lp in hvala že vnaprej
Uporabniški avatar
Zmaj
Kraj: Camnique

Odgovor Napisal/-a Zmaj »

To verjetno pomen, da imaš stebričke (A npr.) cele?
Uporabniški avatar
Tadej
Kraj: Kočevje

Odgovor Napisal/-a Tadej »

ENTRANCE napisal/-a:ja stebrički so celi niham med možnostjo klepanja strehe ali zamenjavo celega zgornjega lista. vem da bo z menjavo lista dražje bo pa vsaj tko kot mora bit, ker pleh se krči in razteza in se baje po parih letih pokažejo razpoke in fleki na strehi tko da..? havbe sem pa gledal rabljene na bolhi in avtonetu do cca 100eur-to bom že najdu,pa ličarija pa bom tam na jurju cirka
Uporabniški avatar
Tadej

etore napisal/-a:a lahko kako sliko prilimaš da vidimo kaj pa kako.
Uporabniški avatar
Tadej

ENTRANCE Uporabi gumb "Odgovori" za odgovor in ne "Nova tema".
ENTRANCE

ja hvala sej bo počas thx! no zdej sem zvedel da nov zgornji list za streho pride čez 700eur..mal tu mač zame+havba+barvanje bi prišlo krepko čez jurja kar je za vrednost avta čist preveč , sem klical ličarja in kleparja pa bomo kar poklepal pa poštrihal bo cenej pa upam da čimboljš narjen lp
Uporabniški avatar
schik
Kraj: Črnomelj

Odgovor Napisal/-a schik »

Maš parking mogoče zavarvan? Ker to spada noter (ne vem pa če pri vseh zavarovalnicah).
ENTRANCE

ne na žalost bom moral vse sam kriti - shit hapens!
Uporabniški avatar
DonLuigi
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a DonLuigi »

schik napisal/-a:Maš parking mogoče zavarvan? Ker to spada noter (ne vem pa če pri vseh zavarovalnicah).
Sicer ne pomaga, ampak delni kasko >parkirišče< tega ne krije. Krije samo škodo povzročeno s strani neznanega motornega vozila.

lp,
Luka
Uporabniški avatar
schik
Kraj: Črnomelj

Odgovor Napisal/-a schik »

DonLuigi napisal/-a:
schik napisal/-a:Maš parking mogoče zavarvan? Ker to spada noter (ne vem pa če pri vseh zavarovalnicah).
Sicer ne pomaga, ampak delni kasko >parkirišče< tega ne krije. Krije samo škodo povzročeno s strani neznanega motornega vozila.

lp,
Luka
Meni piše v polici da krije tudi če se sneg ali ledene sveče zrušijo na avto. Imam pa kombinacijo parking.
Odgovori