ja na tak velik betonski teglc sem se še naslonu sam tist ni nč kej hudga...
-Drugač pa luči so ostale nepoškodovane vezna stena tudi...
-Airbagi so se sprožili zato ker so senzorji baje pri meglenkah tako mi je en reku sam ne vem če je res!...
-Zamenjal bom desno vilco, most, puše, not. volanski končnik ki je že od prej bogi da bo avto vozen... Potem pa še sledijo airbagi, havba, maska, odbijač, meglenka in podalšek...
Za enkrat bo to to, ko se bo pa začel na novo vozit bomo pa ugotovil če je treba še peste menjat ali pa kaj drugega...
Če ma kdo kaj teh delov ki sem jih našteu in če so še uredu me naj pokliče na 051-439-144 ali pa piše na PM...
avto nima nobenih senzorjev za airbage, samo racunalnik, ki zazna pojemek avta, racunalnik se nahaja pod armaturo pri saltheblu. Sam tolk za info, da ne bote iskal prevec....
evo avto je s5 tak kot nov Zamenjani so airbagi, računalnik, nove vilce, most, pesta, spr. odbijač, maska, desni blatnik in havba... edino podalšek še morem dobit in ko bo na avtu poslikam pa dam slike gor!!!
Happy happy happy...
kmetek napisal/-a:No super, tole si pa na hitro zrihtou. Kje in kolk si pa dal za airbage in računalnik?
teči v avto pogledat, če jih še maš
hec
bravo, da si tako nahitro zrihtal meni je rablo skoraj 5 mesecev
jah enga poznam ko ma delavnico doma pa smo bli za 2 dni fertik z podvozijem pa airbagi, pol pa se je še gor dala nova havba, odbijač, blatnik pa maska pol se je pa še sam lufte poštimal
štriht še pa morem dat