Lahko rečem samo črna na črno nimaš kej razmišljat ko te mine oz se naveličaš črne na črno lahko feltne prebarvaš na kar hočeš...
recimo vse možne barve tud pašejo gor ne glede na barvo nalepk na hit PS chop npr sponzorji:...
pa še tisto s feltnami kukr sm govoru.. sam brez nalepkic naredu...
PS zanemari d ni neki kvalitetno narjeno ni se mi dal tok "zafrkavat.."
če se boš orng lotu nared še CF roof bi biu še en tak detajl k bi na črno pasou pa ti dau vedt d ni običn clio, pa še teža bi šla dol sm zanč vidu na cliosport.net en projekt mi je kr dih zastou http://www.cliosport.net/forum/showthread.php?t=252642
če bojo pa polcaji kej težil pa reči d maš nalepko oz to rečeš že na tehničnem servisu d ti napišejo d je poleplena streha
ja sj kva pa vem kok te pa pride 200funtov max 400 hehe ja rdeča tud kr dobr zgleda sam tokle žive neboš nikol dubu pa hitr zbledijo vem mam jzt rdeč avto..
Bela napisal/-a:ja sj kva pa vem kok te pa pride 200funtov max 400 hehe ja rdeča tud kr dobr zgleda sam tokle žive neboš nikol dubu pa hitr zbledijo vem mam jzt rdeč avto..
Ja vem, rdeča je pasja barva... pač se bo poliru vake 2 mesca da bo lep
Če te zanima imam na voljo ene dirkalne Bilstein amortizerje za Cliota 1, ker moreš vedit, da najpomembneje pri slalomu sta podvozje in gume, šele potem motor.
kmetek napisal/-a:Kakšni so pa kej plani, razen tega kar imaš v podpisu?
Plani hm... ja definitivno dat porihtat amortizerje, pol sprednje OMP fedre iz mojga ta beuga cliota, stabilizator sprednji od ventilerja, feltne take kokr so v fotoshopih, kasnej še mogoče 1.6 motor iz megana pa kak strut bar.
Tist kar je pa v podpisu pa ni plan ampak je že XD