predelava motorja r5gt turbo

Kotiček renojevih starodobnikov
Odgovori
Uporabniški avatar
jusuf

predelava motorja r5gt turbo

Odgovor Napisal/-a jusuf »

zivjo!imam r5 gtt popolnoma originalno pa bi rad do spomladi predelal motor.zamenju bi od batov(kovani ),frgazar,turbino itd...vse pa bi naroču pri k-tec pa me zanima 1.razlika v batih(navadni,kovani)razlika konjev 2. katera turbina bi nabolj ustrezala,uglavnem čim več podatkov.imel pa bi rd od 180 konjev naprej.aja pa še to,je kdo na forumu pa obvlada da bi mi sestavu pol to čudo.hvala!lp
Uporabniški avatar
5 GTT
Kraj: Hrpelje

Odgovor Napisal/-a 5 GTT »

1. Med kovanimi in navadnimi bati ni razlike v konjih :wink: razlika je samo v ceni :D Če ciljaš na 180KM ti ni potrebno dajat kovanih batov notri- zdržijo tudi navadni iz ktec-a.

2. Če hočeš vzdržljivo in dobro turbino bi jaz dal Garrett GT2554R je Dual Ball Bearing, se zelo hitro odziva in zelo zmanjša turbo lag.. Paše direkt na ta motor(kolektor itd.) brez predelav in je primerna za do 240KM. Tiste turbine na ktec-u so pa renovirane T25stke :wink:

3. Za te konje si boš mogu omislit še kaj drugega kot samo to. Vsaj še druga odmična gred, izp. kolektor(predvsem zato da ne bo pregrevalo 3. cilinder) in pa še karburator v stilu grA. Tudi original intercooler ne bo uspel dovolj ohladit zraka za te konje..

In glavno NE pozabit na balansiranje vseh delov, ker v nasprotnem primeru se motor ne bo vrtel dolgo časa :D :wink:

Srečno pri predelavi 8)
Deli R5/GT turbo- 041687548
Uporabniški avatar
jusuf

Odgovor Napisal/-a jusuf »

najlepša hvala gtt! vem da bom mogu zamenjat to kar si ti napisal pa bencinsko pumpo pa svečke pa kable za svečke pa komplet izpuh pa še 1000 drobnarij računam na cca 3000 ali več evrov.kje bi pa lahko naroču to turbino garrett? jz sm za te stvari bl nov pa ne vem kje se bol splača kaj kupit.še enkat hvala :D :D :?:
Uporabniški avatar
5 GTT
Kraj: Hrpelje

Odgovor Napisal/-a 5 GTT »

Deli R5/GT turbo- 041687548
Odgovori