Omv ali Renault

Okvare na vozilih in pomoč pri raznih problemih
Uporabniški avatar
Laky
Kraj: Hrastnik

Omv ali Renault

Odgovor Napisal/-a Laky »

Najnovejše novice,kdo je kriv,Omv ali Renault

http://www.zurnal24.si/Je-kriv-OMV-ali- ... ska/131382
Uporabniški avatar
Shusuglao
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a Shusuglao »

omv, kaj pa ima renault s tem če imajo zanič nafto
Renault 18 TLJ Renault 21 GTS Renault 21 TURBO Renault 21 NEVADA Megane CC
dolenc

Odgovor Napisal/-a dolenc »

Ne ne, v tem primeru bo kriv Renault. če bi pa tankali na Petrolu, potem bi pa bil kriv Petrol in bi vsi leteli tankat na OMV, ki ima "najboljše gorivo". bruh bruh
Uporabniški avatar
Bor
Kraj: Tabor

Odgovor Napisal/-a Bor »

Mene pa zanima kolk je dejansko teh problemov?
Jst mam tudi 1,5dci (105) pa me je mal strah ratal k vse to poslušam
Uporabniški avatar
Doctor DJ
Kraj: Štajerska

Odgovor Napisal/-a Doctor DJ »

jaz sam vem za primere dizel gorivo in vozila na tega

sosed . clio 2 dci, tankanje na petrolu, zaribala tlačna črpalka (Bosch pumpa)
sestrična, Ibiza diesel, isto

oba tankala na Petrolu
lokalni servisi odsvetujejo tankanje Reno vozil na Petrolu

jaz tankam 95 na omv al pa mol
dolenc

Odgovor Napisal/-a dolenc »

Jaz pa že tri leta tankam izključno na petrolu in je vse OK, tako da nehajte prosim. Čista antireklama, verjetno jo je OMV sproduciral. Enako kot za Renault dizel kako se kvari, pa je VW isto sranje.... eni so pač bolj srečni v VW drugi pa tankajo na petih OMV črpalkah v celi SLO...
ddejc
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a ddejc »

Po moji logiki je največji šmoren pri vsem kdo je lastnik črpalke oz, če gre za franžizo (nosi ime in prodaja produkte, lastnik pa je nekdo X).

Pri takšnem jaz ne bi tankal, ker mu je zelo velik cilj čim več prodati pa za to čim manj plačati oz po domače tankam raje na velikih servisih, kjer je tudi pretok derivatov večji.
lazo23

Odgovor Napisal/-a lazo23 »

Buče buče in še enkrat buče tudi jast že tankam slabih 4 leta na Petrolu in vsi pluvajo čez njega men pa vse dela kot švicarska ura, tko da to je ena zlo dobra antireklama, in zakaj tankam na >Petrolu preprosto zato ker jih je največ v Sloveniji in imajo kakovostno gorivo tko jest mislim ker v naši okolici je ogromno renault dizlov pa vsi tankamo na isti benzi pa nimamo nobenih problemov....
Uporabniški avatar
mravla74

Odgovor Napisal/-a mravla74 »

Pa se vam kaj pozna razlika odkar ima Petrol ultimax gorivo? Trdijo da naj diesel nebi vseboval žvepla, ki ga je prejšnje njihovo gorivo imelo precej. Je pa tudi res da je OMV na ultimax odgovoril s carero. Edino pri Molu še nisem zasledil podobne rekame. Verjetno pa gre za isto zadevo vsepovsod.
Renault Laguna II Ph2 Grandtour Initiale
Celes

Odgovor Napisal/-a Celes »

ddejc napisal/-a:tankam raje na velikih servisih, kjer je tudi pretok derivatov večji.
Točno tako :)

Če pa vas je strah zaradi preslabega mazanja goriva dodajte malo olja za dvotaktne motorje v tank. V Opla 2.2DTi sem dolil 0.25L (v cca 55L OMV nafte) in motor precej tišje lafva.
grandtour
Kraj: Zgornja savinjska

Odgovor Napisal/-a grandtour »

tudi js sem imel probleme ko sem tankal na petrolu in mi je zaribala viskotlačna črpalka in od tistega časa naprej tankam samo na agipu ali omw gre pa za laguna 1,9dci in avto teče kot urica
Uporabniški avatar
kripo
Kraj: Schkofia Lokka

Odgovor Napisal/-a kripo »

Imel že več dizel renaultov in nikoli ne gledam, kje tankam .. nikoli težav ..

Niti na drugih znamkah avtov ..

Reči, da je Petrol ali pa OMV/AGIP/kdorkoli kriv, da ti je nekaj šlo k vragu, je tko, kot da so pa zdaj vse kupljene kumarce zanič, ker so se pa enemu Janezku v kleti pokvarile 23 let stare vložene ..
Uporabniški avatar
laguna484
Kraj: Celje

OMW:Petrol

Odgovor Napisal/-a laguna484 »

še moja izkušnja,

sem lastnik lagune 2 (2007) in se mi zelo pozna kje tankam. ko se ustavim na petrolu avto med vožnjo opazno cuka, kadar pa tankam na OMW teh težav nimam-kdor ne verjame se lahk zram pele:)

Mamo pa doma seat cordobo 2002 in tankamo skos na petrolu pa ni nikol blo nč narobe tk da je tut od avta očitno velik odvisn.

lp
Uporabniški avatar
umlinar
Kraj: Velenje

Odgovor Napisal/-a umlinar »

hehe...bucnice ;) celo zivljenje tankam vse svoje avte na petrolum prav tako oce pa ni bilo nikoli nikakrsnih problemov. slo je pa za renaulta, audija, seata, forda, toyote, mercedes...ne se zgovarjat na petrol ce mate razjebane avte! oz. ce tankate na nekih odrocnih bencinskah kjer je v cisternah pol leta staro gorivo.....

Petrol je cist vredi
Renault Laguna II 2.2dci Privilege - What else is left for the great ones!?
Uporabniški avatar
Serge|
Kraj: Celje

Odgovor Napisal/-a Serge| »

In zakaj je men Prejšni kombi Bolj kadil Črno ko sm tankal na Petrolu?? Na OMWju nism takih problemov mel...
Slika
Odgovori