Omv ali Renault
Omv ali Renault
Najnovejše novice,kdo je kriv,Omv ali Renault
http://www.zurnal24.si/Je-kriv-OMV-ali- ... ska/131382
http://www.zurnal24.si/Je-kriv-OMV-ali- ... ska/131382
Po moji logiki je največji šmoren pri vsem kdo je lastnik črpalke oz, če gre za franžizo (nosi ime in prodaja produkte, lastnik pa je nekdo X).
Pri takšnem jaz ne bi tankal, ker mu je zelo velik cilj čim več prodati pa za to čim manj plačati oz po domače tankam raje na velikih servisih, kjer je tudi pretok derivatov večji.
Pri takšnem jaz ne bi tankal, ker mu je zelo velik cilj čim več prodati pa za to čim manj plačati oz po domače tankam raje na velikih servisih, kjer je tudi pretok derivatov večji.
Buče buče in še enkrat buče tudi jast že tankam slabih 4 leta na Petrolu in vsi pluvajo čez njega men pa vse dela kot švicarska ura, tko da to je ena zlo dobra antireklama, in zakaj tankam na >Petrolu preprosto zato ker jih je največ v Sloveniji in imajo kakovostno gorivo tko jest mislim ker v naši okolici je ogromno renault dizlov pa vsi tankamo na isti benzi pa nimamo nobenih problemov....
Pa se vam kaj pozna razlika odkar ima Petrol ultimax gorivo? Trdijo da naj diesel nebi vseboval žvepla, ki ga je prejšnje njihovo gorivo imelo precej. Je pa tudi res da je OMV na ultimax odgovoril s carero. Edino pri Molu še nisem zasledil podobne rekame. Verjetno pa gre za isto zadevo vsepovsod.
Renault Laguna II Ph2 Grandtour Initiale
Imel že več dizel renaultov in nikoli ne gledam, kje tankam .. nikoli težav ..
Niti na drugih znamkah avtov ..
Reči, da je Petrol ali pa OMV/AGIP/kdorkoli kriv, da ti je nekaj šlo k vragu, je tko, kot da so pa zdaj vse kupljene kumarce zanič, ker so se pa enemu Janezku v kleti pokvarile 23 let stare vložene ..
Niti na drugih znamkah avtov ..
Reči, da je Petrol ali pa OMV/AGIP/kdorkoli kriv, da ti je nekaj šlo k vragu, je tko, kot da so pa zdaj vse kupljene kumarce zanič, ker so se pa enemu Janezku v kleti pokvarile 23 let stare vložene ..
OMW:Petrol
še moja izkušnja,
sem lastnik lagune 2 (2007) in se mi zelo pozna kje tankam. ko se ustavim na petrolu avto med vožnjo opazno cuka, kadar pa tankam na OMW teh težav nimam-kdor ne verjame se lahk zram pele:)
Mamo pa doma seat cordobo 2002 in tankamo skos na petrolu pa ni nikol blo nč narobe tk da je tut od avta očitno velik odvisn.
lp
sem lastnik lagune 2 (2007) in se mi zelo pozna kje tankam. ko se ustavim na petrolu avto med vožnjo opazno cuka, kadar pa tankam na OMW teh težav nimam-kdor ne verjame se lahk zram pele:)
Mamo pa doma seat cordobo 2002 in tankamo skos na petrolu pa ni nikol blo nč narobe tk da je tut od avta očitno velik odvisn.
lp
hehe...bucnice
celo zivljenje tankam vse svoje avte na petrolum prav tako oce pa ni bilo nikoli nikakrsnih problemov. slo je pa za renaulta, audija, seata, forda, toyote, mercedes...ne se zgovarjat na petrol ce mate razjebane avte! oz. ce tankate na nekih odrocnih bencinskah kjer je v cisternah pol leta staro gorivo.....
Petrol je cist vredi
Petrol je cist vredi
Renault Laguna II 2.2dci Privilege - What else is left for the great ones!?