megan letnik 2007 ima kable za airbag pod prednjimi sedeži. ga imam jaz in jih ima. v 90 in več % ko gori lučka za airbag, je rpoblem v teh kablih oz. konektorju. ponavadi pri voznikovem sedežu, ker se večkrat premika naprej in nazaj.
imam podobn problem in sicer.... v volanu mi je zacelo pokat in prizgala se je lucka za airbag sem vzel plastiko dol in konektor je videt ok... kaj naj peljem na servis al ma kdo kake izkusnje s tem?
UUU...če pokati ti bo crnalo tako navitje noter ( polno elektronike) ...nevem kak se točno reče :S Pač tako na to navitje so vsa stikala priključena ( brisalci,žmigovci...itd) prid pa okrog 200€
scythe napisal/-a:UUU...če pokati ti bo crnalo tako navitje noter ( polno elektronike) ...nevem kak se točno reče :S Pač tako na to navitje so vsa stikala priključena ( brisalci,žmigovci...itd) prid pa okrog 200€
Tudi jaz menim, da je to napaka na kablih pod sedeži, ker je imela sestra na meganu enak problem. Peljala je k mehaniku, ki je prklopu avto na računalnik odpravil napako,ki se je čez dan spet pojavila