tesnilo na pokrovu ventilov se je menjalo par mescov nazaj, ker je tudi malo puščalo ampak zdaj je bil mir..zdaj če pogledaš ko odpreš havbo se ne vidi nič da bi bilo kaj mastno..verjetno, bo to ko je croma reko al pa karter rjav..ja drugače pa nivo olja redno preverjam..se bom mogo do mehanika zapeljat da dvignema avto ..
No še malo pomoči bi rabo..zakaj mi ne gori stropna lučka? ..pa tudi ko odprem kuferam ona čisto malo gori? ..varovalke so cele, žarnice tudi..kr naenkrat je nehalo goret..
Mogoče se bo slišalo smešno ampak je res pri nas je tudi nehala stropna lučka goret; tok je bil žarnica je bila tudi cela, potem sm vzel žarnico in jo z vsake strani pri kontaktih pogrel z vžigalnikom in jo vstavin nazaj in je DELALA
Da mi tema ne zamre, spet nekaj novega, malo za šalo malo za res ..da bo 1.2 mlinček malo lažje zadihal je prišel mali K&N športni filter..kupil sem rabljenega.
vgradil pa sem ga tako kot ga je imel prejšnji lastnik, montaža ni pravilna ampak za nekaj časa bo šlo, pol pa pride koleno in cev da bi bližje hladilniku..sem slikal na hitro za lažjo predstavo..drugače pa prav smešno zamuka hehe.
Ja cev pride speljana drugače da bo prišlo čim več zraka do filtra, to je zdaj samo par dni za probo.. Ziga00; ti maš še manjši filter? sem mislo da je to skoraj najmanjši
Hahaha zakon sportski filter na twingiča... a ga dobr muuuuka ?
Bom mogu jst to probat punci gor namontirat sam mislm da moj ne bo gor šel ker je ta velk K&N
Drgač si pa dobr cev napelu...jst sem pri bivši 19-ki isto tak naredu pa je kr dobr zrak dovajalo
no ta moj je glih take velikosti, da sem ga samo z objemko gor zapopal ..zdaj če maš večjega pol naredi neko koleno pa ga nekak gor narediš..samo mislim, da je za taki mali mlinček boljši manjši