nižanje thalie in felge
sam to so pa ž kr minimalno 18keKiko napisal/-a:Ker sem imel glih cajt, sem malo ustvarjal
off: Kiko,kolk je cena RSreplika pragov?
on: ROk js nebi dajal nekih podaljškov gor,razen teh pragov RS.Lowtec so tam nekje ranga APEXov,malo boljši,sm jih imel na punteko,pa me niso razočarali napram APEXu........
aha
lepo, da vem glede vzmeti
za pragove sm že jst prašu.
Pokliči na 041721847 (Leon). On jih izdeluje. Cena je se mi zdi 90€. Pošlje tudi po pošti. Pobarvat jih moraš pa sam. Se splača!
lp
tole je Kiko napisu
@Kiko pospeški že zdej niso neki extra poraba pa tut ni neki prevč skromna
8-9l, tko da mislim, da se splača raj dat 14ke gor, bom še na gumah pršpau
za pragove sm že jst prašu.
Pokliči na 041721847 (Leon). On jih izdeluje. Cena je se mi zdi 90€. Pošlje tudi po pošti. Pobarvat jih moraš pa sam. Se splača!
lp
tole je Kiko napisu
@Kiko pospeški že zdej niso neki extra poraba pa tut ni neki prevč skromna
8-9l, tko da mislim, da se splača raj dat 14ke gor, bom še na gumah pršpau
Ja sm razumev sam lej zaka bi kupu 16ke +gume pa še avto bo več žru, če lahk kupim 14ke, zimske gume so let stare letne pa 2 mesca.Lahk kasnej še zmeri kupim 16ke, pa še bol prerihtam avto, ko bom mev šiht pa več keša...
Men 14ke čist ok zgledajo, kar je tut najbol pomemben...
hvala pa za mnenja in PS
Men 14ke čist ok zgledajo, kar je tut najbol pomemben...
hvala pa za mnenja in PS
Zadnjič spremenil R0k, dne 16 Sep 2009, 16:02, skupaj popravljeno 1 krat.
Razlika v premeru 195/50/15 in 195/45/16 niti ni tako velika. Imam Clio-ta 1.2 60KM, pospeški sicer so res malo slabši, poraba pa niti ni tako visoka, sploh ko se navadiš vozit s takimi gumami in se navadiš šparat. Ko sem kupil avto sem imel na 165/65/14 gumah porabo 6 in manj l/100km, ko sem spomladi kupu 195/50/15 gume, ga nisem mogu spravit pod 6.5l/100km. Zdaj po pol leta, sem se pa navadu šparat in hitr vozit. Po naselju se pelješ 50km/h v peti prestavi lepo počas. V križiščih spelješ normalno in v mestu šaltaš tam pri 2.500o/min in se voziš pri 2.000o/min ali manj. Na ta način se da res prišparat, pa itak od semaforja do semaforja ne ujameš veliko. Na odprtih cestah ga pa komot pritisneš in ko se res navadiš pri katerih obratih avto vleče, se da tud pri tiščanju kakšen deci prišparat.
Torej mestna vožnja lagano, ko ga tiščiš ga pa tiščiš in si na koncu malo nad tem če bi ves čas vozil "normalno"
Vsaj pri meni tako laufa.
Glede vzmeti je pa tako. Če misliš res šparat, pol kupi najcenejše, ampak ne bit pol slabe vole ko se avto ne bo peljou tko kot se spodobi. Jaz sem kupil Eibach-e za 3x večjo ceno kot ti gledaš najcenejše, pa mi ni žal. Kvaliteta se plača, tko je. "Kao" veliko kvalitete za majhen denar pa ne dobiš nikjer! Tudi pri kuhinjskem priboru ne, tako da razmisli malo. Jaz osebno na tvojem mestu bi najprej se posvetil tuningu (vozne lastnosti) in šele potem če bo potreba stylingu (spojlerji, lonec, pragovi,...).
Torej mestna vožnja lagano, ko ga tiščiš ga pa tiščiš in si na koncu malo nad tem če bi ves čas vozil "normalno"
Glede vzmeti je pa tako. Če misliš res šparat, pol kupi najcenejše, ampak ne bit pol slabe vole ko se avto ne bo peljou tko kot se spodobi. Jaz sem kupil Eibach-e za 3x večjo ceno kot ti gledaš najcenejše, pa mi ni žal. Kvaliteta se plača, tko je. "Kao" veliko kvalitete za majhen denar pa ne dobiš nikjer! Tudi pri kuhinjskem priboru ne, tako da razmisli malo. Jaz osebno na tvojem mestu bi najprej se posvetil tuningu (vozne lastnosti) in šele potem če bo potreba stylingu (spojlerji, lonec, pragovi,...).
Kar izgubim na ravnini, nadomestim v ovinku 
Hvala za mnenje glede vzmeti bom še raj pogledu predn bom kej kupu 
Glede tuninga pa mašine nism mislu nič kej... sam spustu bi ga pa mal polepšu kr je edin na ovinkih groza, druga mi je pa čist ok... za divjanje mi glih ni kej prevč, ker so kazni take da glava boli pa tistih 7pik lahk dobim takoj.Bom raj kupu nasledn avto močnejši
Glede tuninga pa mašine nism mislu nič kej... sam spustu bi ga pa mal polepšu kr je edin na ovinkih groza, druga mi je pa čist ok... za divjanje mi glih ni kej prevč, ker so kazni take da glava boli pa tistih 7pik lahk dobim takoj.Bom raj kupu nasledn avto močnejši
Razlika je 2,54 cm
Ena cola
boljše pa sigurno kot 14 col.
ŠIK Vulkanizerstvo, vgradnja avtoplina, protikorozijska zaščita, AVTOVLEKA 24H
Megane Coupe 1.4 16V l.99 ph-2 LPG
BMW E39 530i LPG
Megane Coupe 1.4 16V l.99 ph-2 LPG
BMW E39 530i LPG
hehe sergej ne se jezitSerge| napisal/-a:Pa kake Gewinde ti sanjaš pa 16ke!?!? Ka ti ni jasn da je še študent in da bo 14ke GOR DAL!?!?doctor10 napisal/-a:daj gor 16ke in pa gewinde. tako bo komaj prišlo do izraza. al pa spusti za 5cm nekje pa bo glih prav
- gagi'd hype
- Kraj: od sevnice do Ljubljane