Operacija: "TURBO"...
nimam za aluminij švasat sploh
nisem imel tako velikega kosa pleha razen ene alu table, pa sem tisto napadel, sem mislil najprej poslikano stran ven obrnit, pa me je v zadnjem trenutku pamet srečala
dokler ne bo novega lonca bo že
nisem imel tako velikega kosa pleha razen ene alu table, pa sem tisto napadel, sem mislil najprej poslikano stran ven obrnit, pa me je v zadnjem trenutku pamet srečala
dokler ne bo novega lonca bo že
Renault 18 TLJ Renault 21 GTS Renault 21 TURBO Renault 21 NEVADA Megane CC
Shusuglao napisal/-a: ker ni in ni hotelo biti konca izmene, dolgcas pa se je stopnjeval, sem poklikal se tole
ce se prav spomnem je bil okrog 70eur
je pa twin piston bov, in naj nebi vlekel zraka not, ko turbina ne dela (tisti z enim batom ga, pa mi ni najbolj vsec, ker gre lahko kaksen garbiđ v motor)
a, pa se cep za luknjo zraven sedi, da se bom koncno lahko znebil vodovodnega materiala pod haubo
grem stavit da bo vzmet spet premehka
grem se igrat zdaj
wiiiiii
khmmmm khmmmm, kaj sma mela midva kako leto, dve nazaj debato prek foruma glede BOV-a, se še spomneš, zdej še pa nej reče kdo, da ne drži, da se zarečenga kruha največ poje
če mi je bilo pa dolgčas

če jih takole na hitro primerjam zdaj ko sem z obema že nekaj kilometrov naredil
nov je twin piston (bolje za motor), pa batki so boljše narejeni, lepše se sveti
star ima pa huuuuuudo boljši zvok
če bi bil twin piston bi ga takoj dal nazaj
sem že razmišljal da bi dal dva batka delat.....morda ko mi bo naslednjič dolgčas
svoje delo oba opravljata, kot je treba
sem probal še bailey bov, ki zgleda isti kot ta ki sem ga nabavil in tudi je enak, morda ima edino majčkeno višji zvok, ostalo je vse identično
če bo še kakšna priložnost za kaj drugega sprobat sem vedno za
če jih takole na hitro primerjam zdaj ko sem z obema že nekaj kilometrov naredil
nov je twin piston (bolje za motor), pa batki so boljše narejeni, lepše se sveti
star ima pa huuuuuudo boljši zvok
če bi bil twin piston bi ga takoj dal nazaj
sem že razmišljal da bi dal dva batka delat.....morda ko mi bo naslednjič dolgčas
svoje delo oba opravljata, kot je treba
sem probal še bailey bov, ki zgleda isti kot ta ki sem ga nabavil in tudi je enak, morda ima edino majčkeno višji zvok, ostalo je vse identično
če bo še kakšna priložnost za kaj drugega sprobat sem vedno za
dobru
spet nisem imel kaj počet (vedno ko imam dopust začne deževat), pa sem se spomnil, da sem nevemkdaj kupil ekspanzijsko posodo pa da bi bilo pametno zamenjat
šlo vse kot po maslu, zgleda fletno
pa še en kos silikonske cevi sem dal gor, da bo lepše pod haubo

ko sem že spuščal hladilno sem se lotil še pumpe za kroženje vode, ker je nekam grdo renčala
sem mislil da je zabasana s svinjarijo
ko sem razmontiral je valda ratalo "zanimivo"
pumpa čista kot solza, niti malo rje usedlin ali česarkoli ni bilo notri nič, kot nova....
....edino ta bedarija je bila zlomljena

križec bi moral biti v spodnji luknji, tam pa je zato da drži os na kateri je propelerček

imam še dve rezervni črpalkici pa na nobeni ni ne tega križca, ne osi
ta je še cela eno sem pa razsul ker me je zanimalo kaj je notri
notri ni nič drugega razen vetrnice, kam so šli ostali deli?

a je še kdo razkopaval to črpalko in če kaj je bilo notri?
pa nekaj časa nazaj sem dal v eni temi link do nekega tujega foruma kjer je bilo navodilo s slikami, kako se sčisti to pumpo, pa že eno uro googlam in nič ne najdem
a ma kdo link?
kable mi je pa uspelo zamenjat (je izolacija popokala na obeh)

spet nisem imel kaj počet (vedno ko imam dopust začne deževat), pa sem se spomnil, da sem nevemkdaj kupil ekspanzijsko posodo pa da bi bilo pametno zamenjat
šlo vse kot po maslu, zgleda fletno
pa še en kos silikonske cevi sem dal gor, da bo lepše pod haubo

ko sem že spuščal hladilno sem se lotil še pumpe za kroženje vode, ker je nekam grdo renčala
sem mislil da je zabasana s svinjarijo
ko sem razmontiral je valda ratalo "zanimivo"
pumpa čista kot solza, niti malo rje usedlin ali česarkoli ni bilo notri nič, kot nova....
....edino ta bedarija je bila zlomljena

križec bi moral biti v spodnji luknji, tam pa je zato da drži os na kateri je propelerček

imam še dve rezervni črpalkici pa na nobeni ni ne tega križca, ne osi
ta je še cela eno sem pa razsul ker me je zanimalo kaj je notri
notri ni nič drugega razen vetrnice, kam so šli ostali deli?

a je še kdo razkopaval to črpalko in če kaj je bilo notri?
pa nekaj časa nazaj sem dal v eni temi link do nekega tujega foruma kjer je bilo navodilo s slikami, kako se sčisti to pumpo, pa že eno uro googlam in nič ne najdem
a ma kdo link?
kable mi je pa uspelo zamenjat (je izolacija popokala na obeh)

pekiđ je prišel

ebc diski + ploščice ultimax, naprej sem hitel vzeti green stuff, potem sem se pa premislil, ker drmo posod po forumu piše da se ne splača
kes so bile navadne ploćice ful cenejše, sem pa še drage cevke vzel, da nebi slučajno preveč prišparal, plave seveda, ker so dražje, da ne bo kdo rekel da sem na bremzah šparal
letim v garažo pogledat če so mi prave stvari poslali
aja pa blondinke ni v škatli z diski
kam neki je šla?

ebc diski + ploščice ultimax, naprej sem hitel vzeti green stuff, potem sem se pa premislil, ker drmo posod po forumu piše da se ne splača
kes so bile navadne ploćice ful cenejše, sem pa še drage cevke vzel, da nebi slučajno preveč prišparal, plave seveda, ker so dražje, da ne bo kdo rekel da sem na bremzah šparal
letim v garažo pogledat če so mi prave stvari poslali
aja pa blondinke ni v škatli z diski
kam neki je šla?