cevka od cesa?

Okvare na vozilih in pomoč pri raznih problemih
Odgovori
Uporabniški avatar
kripo
Kraj: Schkofia Lokka

cevka od cesa?

Odgovor Napisal/-a kripo »

Slucajno opazil, da mi izpod avta visi ena cevka. Pojma nimam od cesa je. Mi lahko pomagate?

Gre za to crno cevko, ki gre od akumulatorja, do tja, kjer visi :)

Par slikc:
Slika

Slika

Slika

Pa rabim tudi nasvet glede spojlerjev. Kupil sem jih na ebayu, zdaj pa bi jih rad dal komu, da mi jih gor namontira. Komu naj jih peljem? Okolica Kranja, Skofja Loka .. al pa okolica LJ ..

A je mozno, da se spojlerje "zalepi" gor kar s kitom? Gre v bistvu za tisti 1dm debel kos spoilerja, ki se ga spredaj ali zadaj natakne na ze obstojeci odbijac ..
dr__de

Odgovor Napisal/-a dr__de »

to je odusek akumulatorja :wink:
Uporabniški avatar
ZZ-717
Kraj: Ljubljana - Šentvid

Odgovor Napisal/-a ZZ-717 »

tole je cevka po kateri potuje neka odvecna voda na tla ... je pa zahaklana na odbijac z notranje strani .. najbrs se ti je snela.. sm mev isti problem na meganu :) nic bat ... sam k bos kej lezu pod avto jo nazaj zahakli pa tk oda se bo lahko odtekala tekocina se vedno na tla!

amm glede lepljenja spojlerjev.. poklici malo v FAZER v Bitnje... med Skofjo Loko pa Kranjem... pa malo povprasaj koliko bi zaracunali za montazo le tega :wink:

p.s. matr mas hude feltne :twisted: :twisted:

kako je pa z letvicam ? bojo sle v barvo avta? 8)

porocaj v galeriji :wink:
Slika
Uporabniški avatar
kripo

:D :D

Hude, hude :D

Bil pri FACERju. Prijeten mozakar, ki ti pove tako, kot stanje je .. cetudi to pomeni, da ne bo prejel dela .. pohvalno ..

Sel s temi mojimi spoilerji k njemu in .. se je samo smejal, ko jih je gledal .. so namrec narejeni po sistemu "mal dnarja mal muske" ..

Ker je prevec dela za popravo in pripravo teh spoilerjev za dejanjsko uporabo na avtu, jih posiljam nazaj proizvajalcu.

Aja .. cevka je pa ze popravljena :)
Uporabniški avatar
ZZ-717
Kraj: Ljubljana - Šentvid

Odgovor Napisal/-a ZZ-717 »

upam da bos resil zadevo pa vrnil jim nazaj in dobil kes ....

si povprasal fazerja kok bi kej racunal da bi ti on opremil s spojlerji senika ? 8)
Slika
Uporabniški avatar
kripo

fazer ne dela za grand scenica .. je pa enkrat enega rdecega scenica .. tko da mi z agranda ne preostane drugega, kot original renaultovi spoilerji ..
Odgovori