Tole je pa slisati obetavno.mloncar napisal/-a:Zvedel sem za ene zlajsane in spolirane ojnice od 1.8 16V.. ..ce te zanima mi pisi na PM.
PS: preverjene informacije.. ..ojnice od F7P in F7R motorja so identicne, le da so od F7R mnogo lazje (cca 25%)
Clio 1.8 16V l.91 - Ziiga (volanska letev str.38)
ahke no za turbo rabm mocnejse na pa zlajsane k so se bl svoh k seriskeSymon napisal/-a:Tole je pa slisati obetavno.mloncar napisal/-a:Zvedel sem za ene zlajsane in spolirane ojnice od 1.8 16V.. ..ce te zanima mi pisi na PM.
PS: preverjene informacije.. ..ojnice od F7P in F7R motorja so identicne, le da so od F7R mnogo lazje (cca 25%)Spidojc vguzvaj se, ce ne bo Ziga vzel.

nc ne bom drugih ojnic pa tut vse ostalo bo kolkr tolko isto. Prejsni ventili imajo preprost prevec lufta v vodilih, tko da se dela na novo glava
Dans sm dubu glavo (tnx houseboy) in je precej bols kt moja. Postimal se bo vse kanale, ujel kolektor in glavo med sabo... na nov zlajfal sedeze... potlej gre glava na ravnanje in brusenje... TO JE PA TO.
Najvec s cimer so bo dosegl boljsi performans bo predvsem izpuh, porihtana glava in druge odmicne. Pol se pa zacne delat na menjalniku
Dans sm dubu glavo (tnx houseboy) in je precej bols kt moja. Postimal se bo vse kanale, ujel kolektor in glavo med sabo... na nov zlajfal sedeze... potlej gre glava na ravnanje in brusenje... TO JE PA TO.
Najvec s cimer so bo dosegl boljsi performans bo predvsem izpuh, porihtana glava in druge odmicne. Pol se pa zacne delat na menjalniku
Da ne bo kakih zablod... Ojnice od ventilca in od Williamsa so identicne. Enake. Brez razlike. Izboljsane so samo ojnice od F4R motorja (Clio Sport), ki so res malo lazje. Sicer pa se original ojnice komot uporabi za turbo, ker zdrzijo do 300 konjev. Teh ojnic ne lomijo konji, lomijo jih obrati in dokler se ne pretirava in se gre samo do 7000 so te ojnice zakon.
Clio 2.0 16V Williams 94'
"Moj avto zgleda serijski od daleč, a je daleč od serijskega..."

"Moj avto zgleda serijski od daleč, a je daleč od serijskega..."

glava pocas pocas napreduje ker mam se en drug deu uzporedno. Sm pa dans su iskat novo garnituro sklopke (LUK) bomo vidl kuko se kej obnese... eni jo hvaljo, eni ne...
Skratka ujel sem izpusni kolektor (do dans je bla delana sam izpusna stran), spoliral na grobo izgorevalne prostore, popravil tok zraka mimo vodil in spoliral do sedaj 2 kanala. Brez rotorezkarjev bi bil mrzel, sploh nevem kaj bi delal ker bi se presneto vleklo.

Skratka ujel sem izpusni kolektor (do dans je bla delana sam izpusna stran), spoliral na grobo izgorevalne prostore, popravil tok zraka mimo vodil in spoliral do sedaj 2 kanala. Brez rotorezkarjev bi bil mrzel, sploh nevem kaj bi delal ker bi se presneto vleklo.